Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Φωστήρας :Λευκή ισοπαλλία(0-0) με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Ταύρο στο τελευταίο αγώνα για τα "play off" της Footballeague.

Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση του Φωστήρα με τον Ηρακλή Ψαχνών με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.
Δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του Φωστήρα με τον Ηρακλή Ψαχνών στον Ταύρο. Οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δεν είχαν κίνητρο, κάτι που φάνηκε και εντός αγωνιστικού χώρου.
Οι παίκτες των δύο συλλόγων είχαν το μυαλό τους στις διακοπές με το θέαμα να είναι λίγο και το ισόπαλο 0-0 να μένει απαράλλαχτο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Φωστήρας τερμάτισε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών στην 5η.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Μακρίδης (73' Γ. Μπαστάνης), Λύρας (46' Θ. Μπαστάνης), Γαρουφαλιάς (59' Μουστόγιαννης), Λεοντίου, Ζιαμπάρης, Σεχολάρι, Τεγούσης, Εμέκα 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Πατσατζόγλου Β., Βιγιαρέχο, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου Χρ. (46' Πετρούσης), Ντελέκος (76' Καλαϊτζίδης), Παληγεώργος, Κρητικός, Ντινιωτάκης, Σταματής.

Πηγή:http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/406871-Koyloyria-ston-Tayro-photos

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad