Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Βράβευση της ομάδας βόλεϋ γυναικών του ΑΟΠΕ Μοσχάτου για την Άνοδο στην β' εθνική κατηγορία γυναικών.

Βράβευση της ομάδας βόλεϋ γυναικών του ΑΟΠΕ Μοσχάτου θα πραγματοποιηθεί  από τον γενικό γραμματέα της ΕΣΠΕΔΑ για την μεγάλη επιτυχία που κατάφερε να πετύχει αυτή την χρονιά (Άνοδος στην β' εθνική κατηγορία γυναικών)  το Σάββατο το βράδυ (20:00μμ) στο κλειστό της Καποδιστρίου.

Να επισημάνουμε ότι η προσπάθεια των κοριτσιών του ΑΟΠΕ Μοσχάτου ήταν πάρα πολύ μεγάλη,  αντιμετώπισαν δυνατές ομάδες ιδιαίτερα στην β' βάση και τελικά κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία στην οποία έπαιζαν και  την προπέρσινη χρονιά και πλέον ελπίζουμε ότι και την επόμενη χρονιά θα έχουν επιτυχίες και έτσι θα μπορέσουν να αναδείξουν το καλύτερο τρόπο το Μοσχατιώτικο βόλεϋ το οποίο κυρίως βασίζεται στις καλές υποδομές των ακαδημιών του.

Καλή επιτυχία κορίτσια και το blog μας θα είναι πάντα κοντά σας για να προβάλλει την προσπάθεια και επιτυχία  που θα κάνετε.     

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad