Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης:«Θα είμαστε έτοιμοι στα μπαράζ!»



Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Εθνικός θα εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος να διεκδικήσει την άνοδό του στα προσεχή μπαράζ, εξέφρασε ο τεχνικός των νταμπλούχων Πειραιά Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Την πεποίθησή του ότι ο Εθνικός θα εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος να διεκδικήσει την άνοδό του στην  Γ ’Εθνική στα επερχόμενα μπαράζ του Μαϊου εξέφρασε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ονειρεμένης πορείας των νταμπλούχων Πειραιά  με δηλώσεις που παραχώρησε λίγη ώρα μετά το θριαμβευτικό 2-0 επί του Κερατσινίου, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του εν όψει των επερχόμενων αναμετρήσεων, που θα κρίνουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς: 

«Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στυο συγκεκριμένο διάστημα του αγώνα ήμασταν κυρίαρχοι και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη μας.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από ορισμένους παίκτες όπως ο Ξενιτόπουλος, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε θέση στόπερ και σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, αλλά και από τους Σάμιο και Παυλόπουλο, που επέστρεψαν δυναμικά» ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας, για να προσθέσει αναφερόμενος τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του:

«Θεωρώ ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι, εν όψει των μπαράζ ανόδου, Σε αυτό μας βοηθούν τα συνεχόμενα φιλικά πουν δίνουμε κεκλειμσένων των θυρών. Έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά και να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας εν όψει μπαράζ. Να τελειώσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και έπειτα θα μπύμε στην τελική ευθεία για τα μπαράζ»

http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5271.html#more

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad