Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ολα για όλα θα τα δώσει αύριο ο Φωστήρας για θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα του με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αήττητος παραμένει ο Φωστήρας στον δεύτερο γύρο όπου σε 9 αγώνες έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς έναντι 13 βαθμών  σε 13 αγώνες στον πρώτο γύρο.
Στόχος πλέον της ομάδας του Ταύρου είναι να μπορέσει να αναρριχηθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μέσα στην τετράδα όπου θα δώσει αγώνες μπαράζ για την άνοδο της στην SUPER LEAGUE.
Μέχρι την λήξη απομένουν τέσσερις καθοριστικοί  αγώνες όπου τους τρεις θα τους δώσει στο γήπεδο του Σπύρου Γιαλαμπίδης (Ολυμπιακό Βόλου,Παναιγιάλειο,Ηρακλή Ψαχνών)και έναν εκτός έδρας στον Πύργο με τον Πανηλειακό.

Οι παίκτες του Ματαισεν έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους    
 αύριο(15:00μμ)  θα αντιμετωπίσουν  τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Βόλου και αισιοδοξούν  ότι θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους κρατήσει μέσα στο όνειρο της ανόδου το οποίο μέχρι στο τέλος του θα έχουν την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου του Ταύρου όπου σίγουρα θα το δείξουν με το καλύτερο τρόπο στην αυριανή αναμέτρηση της ομάδα του.     
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Βαθμολογία.


























Την Βαθμολογία πήραμε απο το  http://www.mikriliga.com/

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad