Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δυο εισιτήρια πλέι όφ στον Ταύρο!

Μπορεί ο Φωστήρας να κέρδισε στην εκπνοή του ματς τον Ηρακλή Ψαχνών με 1-0, στο τέλος όμως και οι δυο ομάδες πανηγύρισαν την είσοδο τους στα μπαράζ ανόδου της Football League.
Η κυριακάτικη αναμέτρηση στον Ταύρο ήταν βγαλμένη από σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς και ο Φωστήρας και ο Ηρακλής Ψαχνών «έκλεισαν» θέση στα πλέι όφ, παρά τη νίκη του «Φονέα» στο 94' αφού ο Παναιγιάλειος έμεινε ισόπαλος 1-1 με την αδιάφορη Επισκοπή.
Το ματς είχε πολλές ευκαιρίες αλλά και οι δυο ομάδες υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ ενώ στην επανάληψη η μεγαλύτερη ευκαιρία καταγράφτηκε στο 78' όταν το σουτ του Μπουμάλ έδιωξε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης.
Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Τασουλής στο 94', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο άσος των γηπεδούχων με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
ΦΩΣΤΉΡΑΣ: Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γκίνο (68΄ Τεγούσης), Κακαράς (85' Μουστόγιαννης), Λύρας, Σμυρλής, Μακρίδης (68' Λεοντίου), Σεχολάρι.
ΗΡΑΚΛΉΣ ΨΑΧΝΏΝ: Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (47' Γκμπαγκουιντί ), Τσιμόντζι, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Τσούτσης (62΄ Ντελέκος), Κρητικός (84' Νικολόπουλος). 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad