Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Παμπαίδες ΄Β:Νίκη για τον Ικαρο Καλλιθέας επι των Αγίων Αναργύρων με 68-49 και στο δεύτερο παιχνίδι και πρόκριση στην τελική φάση του Τουρνουά ''Ανδρέας Μιαούλης" με αντίπαλους τους Παναθηναικό και Ιωνικό Νίκαιας.



Τα παιδιά του Στρίγκου έχοντας και πάλι καλή απόδοση όπως και στο προηγούμενο αγώνα τους με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων αυτή την φορά την αντιμετώπισαν στο στάδιο της Λάμπρου Κατσώνη όπου την κέρδισαν με 68-49 (τον προηγούμενο είχαν κερδίσει με 49-62 ) και έτσι κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση του τουρνουά "Ανδρέα Μιαούλης" όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες τις ομάδες του Παναθηναϊκού και Ιωνικού Νίκαιας όπου απέκλεισαν αντίστοιχα τις ομάδες του Πλάτωνα και Ποσειδώνα.
Ποσειδώνας-Ιωνικός (19-44)
Ιωνικός -Ποσειδώνας (76-21)
Πλάτωνας-Παναθηναϊκός (34-69)
Παναθηναϊκός-Πλάτωνα (67-17)

Στην τελική φάση θα γίνουν έξι αγώνες και όποια ομάδα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα ανακηρυχθεί και ο νικητής του τουρνουά για την κατηγορία του.

Οι πρώτοι αγώνες ξεκινάνε αυτό το Σαββατοκύριακο και η τελετή λήξη θα γίνει στις 5 Μαιου. 

ΙκαροςΚαλλιθέας(Στρίγκος):Διαμαντίδης ,Πιπερίδης,Χατζηπαυλής,Γαζής,Κοντιζάς,Αργυρός,ΦιλόσοφοςΧριστόπουλος,Εμινίδης,Μαλλιωτάκης,Οικονόμου,Χατζιμιχάλης,



Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad