Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η Ηλιούπολη στέφτηκε πρωταθλήτρια στο "final 4" Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ.




Με την Ηλιούπολη να στέφεται πρωταθλήτρια ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το Final 4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης. 

Η «οικοδέσποινα» ομάδα επιβλήθηκε στον μεγάλο τελικό με 3-2 απέναντι σε εκείνη του Κορυδαλλού, αφού χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, ενώ στη συνέχεια παρά την ανατροπή σε 1-2 (ήταν τυπικά φιλοξενούμενη), έχασε το 4ο σετ και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. 

Εκεί τα κορίτσια της κ. Λυκογιάννη έδειξαν να έχουν κρατήσει δυνάμεις για το τέλος και πανηγύρισαν τον τίτλο μέσα στο «σπίτι» τους.

Όσο και αν μπορεί να φανεί παράδοξο, τις απονομές των κορυφαίων αθλητριών ανά κατηγορία, μονοπώλησαν οι ηττημένες του τελικού! Συγκεκριμένα, η Μπούκουρα (Άρτεμις) σάρωσε τα βραβεία, καθώς αναδείχτηκε MVP, Καλύτερη επιθετικός, αλλά και Καλύτερη Υποδοχέας. Παράλληλα, η Μερκούρη (Άρτεμις) ψηφίστηκε ως Καλύτερη Πασαδόρος και η Τάσσιου (Άρτεμις) ως Καλύτερη Μπλοκέρ. 

Τα σετ: 25-23, 17-25, 17-25, 25-23, 09-15 (με τυπικά γηπεδούχο την Αρτέμιδα)

Άρτεμις Κορυδαλλού (Γιαννάκη): 
Παναγοπούλου, Τάσσιου, Μερκούρη, Μπούκουρα, Τεντζέρη, Καραχάλιου, Καίσαρη (λ), Δασκάλου, Χατζησταύρου, Θεοδωρίδου, Μαιοπούλου.

Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): 
Ευθυμιοπούλου, Πατά, Πανταζοπούλου, Θώδη, Κασάπογλου, Μαγγίνα Παρ., Κυριαζοπούλου (λ), Καρπασίτη (λ), Νάστου, Μαγγίνα Αναστ., Κατσιγιάννη.

Στην 3η θέση οι Τράχωνες

Οι Τράχωνες κατέκτησαν την 3η θέση στο Final 4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, καθώς επικράτησαν στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 της Ένωσης Ιλίου.

Τα σετ: 25-22, 25-13, 14-25, 25-20

Τράχωνες (Αρναούτης): Σαμαρτζή, Φασσέλ, Αργυροπούλου, Κύρου, Γαλάνη, Μάλλη, Αρβανίτη, Μελιγαλιώτη, Παπαχατζή, Σεραφειμίδη, Περγαντή, Σιώζου.

Ένωση Ιλίου (Ζαράκας): Μπανάτσιου, Σαραντοπούλου, Καλιαπεντάκη, Καρβελά, Ντατσιώτη, Χάλαρη –λ / Καραχάλιου –λ, Κουτζιπή, Αράπη, Κουτσοδημητροπούλου, Ζιώγκα.


http://www.volleyball.gr/index.php?option=mod_headline&articleid=9646&view=article&submnuid=55

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad