Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣΠειραιά:Ισως τον ποιό κρίσημο αγώνα της δίνει στο γηπεδό της αυτή την κυριακή η πρωτοπόρος ΑΕ Μοσχάτου με την δεύτερη στην βαθμολογία Οδηγήτρια.



Θέλοντας να τονίσουμε την σημασία του κυριακάτικου αγώνα της ΑΕ Μοσχάτου με την Οδηγήτρια θα αναφερθούμε σε προηγούμενη αναρτησή μας όπου γράψαμε"Θα πρέπει να πούμε ότι στο δεύτερο γύρο η ομάδα μας θα έχει το πλεονέκτημα να αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Μοσχάτου όπου πρόσφατα τοποθετήθηκε ο νέος χλοοτάπητας όλες τις υπόλοιπες διεκδικήτριες ομάδες  της πρώτης θέσης εκτός της Ολυμπιάδας  απο ότι φαίνεται στην βαθμολογία μέχρι στιγμής. 
Η ομάδα μας όμως δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί έχοντας αυτό το πλεονέκτημα αλλά αντίθετα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική να βλέπει ότι την χωρίζει μόνο ένα βαθμός απο τον δεύτερο της βαθμολογίας και αντίθετα να αποδεικνύει κάθε Κυριακή ότι είναι η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο παίρνοντας τα αποτελέσματα που θα χρειαστούν για να ξαναβγεί πρωταθλήτρια   του ομίλου της όπως την περσινή περίοδο."

Σε αυτό τον αγώνα ξέρουμε ότι θα βρεθούνε αντιμέτωπες ίσως οι δύο καλύτερες και φορμαρισμένες ομάδες αυτή την περίοδο    του πρώτου ομίλου της 'Α κατηγορίας της ΕΠΣΠειραιά  και περιμένουμε πάνω απο όλα να δούμε καλό ποδόσφαιρό.

Σίγουρα ο καλύτερος θα βγεί και νικητής της αναμέτρησης , τον αγώνα θα παρακολουθήσουν  αρκετοί  φίλαθλοι σχεδόν απο όλο τον Πειραιά λόγω της σημασία του και ενδιαφέροντος του.

Απο τα παιδιά του Δημητρίου περιμένουμε να δείξουν την κατάλληλη ψυχραιμία με αποτέλεσμα να βγάλουν τον καλό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο ώστε  να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που προσδοκούν.   

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad