Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Με 5-1 συνέτριψε ο Εθνικός την Α Ε Σαλαμίνας που προηγήθηκε μόλις στο 5'.


Με το ευρύ 5-1 ο Εθνικός συνέτριψε τη Α.Ε. Σαλαμίνας επιστρέφοντας στις νίκες στο πλαίσιο της 21η ς αγωνιστικής, συνεχίζοντας την κούρσα του προς τη κατάκτηση του τίτλου. Χατ-τρικ ο Παυλάκης (32', 47', 87'), με τους Σταφσουλάι (11') και Σάμιο (35') να πετυχαίνουν τα άλλα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».


 Η ομάδα μας ξεκινάει με τερματοφύλακα τον Βουτσινά ,ενώ από δεξιά προς αριστερά είναι οι Σπήλιος,Μπένα,Σύρος, Ξενιτόπουλος.  Αμυντικά χαφ ο Πολυχρονίδης και Σούφλας.. Δεξιά ο Σταφσουλάι και αριστερά ο Παυλάκης ενώ ο Σάμιος θα είναι λίγο πιο πίσω από τον Λύγκο..

Από την άλλη, η Σαλαμίνα θα αγωνιστεί με Τερεκανίδη,Τσατούλη,Λιάτο,Στεφανίδη, Κρούσταλλη,Κώτσα,Τρικάμηνα,Ηλιαδάκη,Χανιώτη,Μπούτση,Μπαρμπέρη 

 Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5' σε μία ανύποπτη φάση όταν απο φάουλ που εκτελέστηκε από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κρούσταλλη που έπιασε ένα παράξενο σουτ με τον  Βουτσινά να πέφτει στην πορεία της μπάλας αλλά  να μην αποσοβεί το γκολ. Νωρίτερα και στο πρώτο λεπτό κεφαλιά του Λύγκου πέρασε λίγο άουτ ,ενώ στο 7o λεπτό το σούτ του Παυλάκη χτύπησε στο δοκάρι..

 ΓΚΟΟΟΟΟΟOΛΛ:  Στο 11ο λεπτό ο Σταφσουλάι υποδέχεται ωραία τη μπάλα και με δυνατό σούτ ψηλά και δεξιά νικάει τον Τερεκανίδη...(1-1).

Στο 13' ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με το μονοκόμματο σουτ του Ξενιτόπουλου να φεύγει άουτ..

32' ΓΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!!!!!!!! Ο Εθνικός παίρνει το προβάδισμα στο σκορ. Έπειτα από σέντρα του Σάμιου ο Λύγκος σούταρε, για να αποκρούσει ο Τερεκανίδης και ο Παυλάκης στην εξέλιξη της φάσης πετάχθηκε και έγραψε το 2-1!!!

35' ΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!! 3-1 για τον Εθνικό, που βάζει τις βάσεις για την νίκη. Έπειτα από όμορφη συνεργασία του Λύγκου με τον Σάμιο, ο τελευταίος με άψογο σουτ γράφει το 3-1!!!!

44' Ο Λύγκος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα αφού βρίσκει σε κεφάλι αμυντικού της Α.Ε. Σαλαμίνας γλύφει το δοκάρι του Τερεκανίδη.

Λήξη πρώτου μέρους; με τον Εθνικό να προηγείται με 3-1 της Α.Ε. Σαλαμίνας

46' Έναρξη δευτέρου μέρους, με τον Εθνικό να πραγματοποιεί την πρώτη του αλλαγή. Στη θέση του Σύρου περνάει ο Σκαφτούρος.

47' ΓΓΓΓΚΚΚΚΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!! Ο Παυλάκης εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων και με σουτ γράφει το 4-1 για τον Εθνικό!!!!!!!!!

50' Σέντρα Σούφλα, εξαιρετική κεφαλιά του Σκαφτούρου, με εντυπωσιακή εκτίναξη απομάκρυνε ο Τερεκανίδης.

57' Διπλή ευκαιρία χάνεται για τον Εθνικό με τους Λύγκο και Σταφσουλάι να αποτυγχάνουν να σκοράρου από πλεονεκτικές θέσεις.

62' Διπλή αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Λύγκου ο Παυλόπουλος και ο Τσαραούσης πέρασε στη θέση του Σπήλιου.

81' Μονοκόμματο σουτ στην κίνηση του Σκαφτούρου, η μπάλα ελάχιστα άουτ!

84' Έπειτα από γύρισμα του Σταφσουλάι, το σουτ του Σάμιου από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ.

87' ΓΓΓΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!! 'Επειτα από κόρνερ του Ξενιτόπουλου και πρώτη κεφαλιά του Παυλόπουλου, ο Παυλάκης με νέα κεφαλιά έγραψε το 5-1 για τον Εθνικό!!!!!!!!

http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2014/02/e-live.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad