Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Άσχημη ήττα με 1-2 στο ντέρμπι κορυφής για την γηπεδούχο ΑΕ Μοσχάτου απο την Οδηγήτρια.

Η εκπληκτική εκτίναξη και απόκρουση του τερματοφύλακα  του Μοσχάτου
Αθανασόπουλου στο 72'σε σουτ του Μουστάκα.

Η ομάδα του Μοσχάτου ήταν αυτή που μπήκε από την αρχή γερά στο παιχνίδι και δεν άργησε να αποκτήσει  την υπεροχή.Μόλις στο  6'  είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όπου  σουτ του  Στούπη μέσα στην μικρή περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Οδηγήτριας. 
Ομως αμέσως μετά   στο 7' με κεφαλιά του Ρωμανού έπειτα από κόρνερ του Αρμάντο Γκούφα κατάφερε να  προηγηθεί κάνοντας το 1-0.
Στο 14' σουτ του Κοντοπάνου μέσα στην περιοχή η μπάλα βγήκε λίγο αουτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Το γκόλ του Ρωμανού στο 7' λεπτό

Στο 31'ο Γκούφας σε σουτ εξ' επαφής αστόχησε προ του τερματοφύλακα Κατσικούρη και έτσι έχασε η ομάδα του να καθαρίσει το αγώνα κάνοντας το 2-0. 
Όμως η Οδηγήτρια από εκεί και μετά κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι παρνόντας μπροστά έχοντας, φτάσει δύο με τρεις φορές στην εστία του Αθανασόπουλου χωρίς όμως κάποια ουσιαστική φάση για γκολ.

Στο 35' αντικαταστάθηκε ο Καράμπελας απο το Παπακαλοδούκα λόγω τραυματισμού.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Oδηγήτρια παρουσιάστηκε ποιο δυνατή και γρήγορα έλεγξε το χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να φτάνει ποιο εύκολα στα καρέ του Αθανασόπουλου.
Στο 64' εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της  όπου σε μια πλάγια μπαλιά μέσα στην μικρή περιοχή του Αθανασόπουλου σύμφωνα με τον διαιτητή Σπάθα ο Καράκαλος  ανέτρεψε τον Χατζάκη και  καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Οδηγήτριας πού  ο ίδιος παίκτης μετέτρεψε σε γκολ και έγινε το 1-1 και πήρε φωτιά το παιχνίδι.
Το δεύτερο γκόλ της Οδηγήτριας με τον Χατζάκη.


Αλλά  καλά-καλά πρωτού  καταλάβει  τι είχε συμβεί στην ομάδα του, το Μοσχάτο δέχτηκε και δεύτερο αιφνιδιασμό από τους παίκτες της Οδηγήτριας με αποτέλεσμα να γίνει στο 68' το 1-2 με γκολ και  πάλι του κορυφαίου Χατζάκη.

Στο 72' ο Μουστάκας  σε τε-τα-τε με τον Αθανασόπουλο απέτυχε να κάνει το 1-3 όπου με εκπληκτική εκτίναξη ο τερματοφύλακας του Μοσχάτου έδειξε την αξία που τον διέπει.
Στο 81' ο Ντόνε επιχείρησε μπάσιμο από αριστερά όπου μέσα στην μικρή περιοχή του Κατσικούρη  ο Χανιώτης τον ανέτρεψε  χωρίς ο διαιτητής (Σπάθας) να καταλογήσει πέναλτι εισβάρος της Οδηγήτριας αλλά έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον επιθετικό του Μοσχάτου.

Στο 90' Ο Αρμάντο Γκούφας έχασε μοναδική ευκαρία για να ισοφαρίσει η ομάδα του όπου μέσα στην μικρή περιοχή του Κατσικάρη σε σουτ του την τελευταία στιγμή η μπάλα βρήκε την πλάτη του αμυντικού της ομάδας της Οδηγήτριας.  


ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Αθανασόπουλος, Καρράς,  Καράμπελας 
(39΄ Παπακαλοδούκας),Ρωμανός, Καράκαλος,Παπαευθυμίου, Σπηλιωτάκης, Τσάνης, Κοντοπάνος, Αρμάντο, Στούπης
( 67΄ Ντόνε)

 ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Κατσικούρης, Γκιόκα, Χανιώτης, ( 82΄ Μελλάς), Κύριας,  Μπουζάλη, Μουστάκας, Γλυνός, Χατζάκης Πλάκας,Δημόπουλος ( 60΄ Τάνκας)Γιαννής.




Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad