Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Στο 0-0 έμεινε ο Εθνικός με την Αμφιάλη που είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Χατζημαρινάκη.


Στο στείρο και άγονο 0-0 υποχρεώθηκε ο Εθνικός απέναντι στην Αμφιάλη. Άκαρπη υπεροχή για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες, κάνοντας ήρωα τον Χατζημαρινάκη.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έχει προβεί σε  αλλαγές στην αρχική 11άδα κάνοντας rotation κάτι το οποίο του επιτρέπει βέβαια το πλήρες ρόστερ που έχει...
Αναλυτικά η 11άδα: Βουτσινάς , Γκορόγιας, Ξενιτόπουλος, Πολυχρονίδης, Μπενα, Σαμιώτης , Σταφσουλάι Σουφλας,Παυλόπουλος  Σαμιος,Μανουλίδης

Στον πάγκο ο Χατζηαλέξης έχει επιλέξει τους: Σπήλιο,Γερόλυμο,Μαριόλη,Παπαφαγκλή,Σύρο,Λύγκο ,Σκαφτούρο


Aπό την άλλη πλευρά η Αμφιάλη  ξεκίνησε με τους: Χατζημαρινάκη,Δακουτρό,Ευσταθίου,Δρακουλάκος,Βιδάλη,Ευδαίμων.Μπάκα,Χαραμή,Γεροπαναγιωτη,Βουλγαράκη,Σταθάρα

Ξεκίνημα με ευκαιρία για τον Εθνικό στο 3ο λεπτό όταν ο Παυλόπουλος βρέθηκε φάτσα με τον Χατζημαρινάκη αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

24' O Εθνικός συνεχίζει να έχει την εδαφική υπεροχή χωρίς ωστόσο, να έχει χάσει ακόμη την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

30' Aναγκαστική αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του τραυματία Σταφσουλάι περνάει ο Λύγκος.

Λήξη ημιχρόνου με τον Εθνικό να μένει στο 0-0 κόντρα στην Αμφιάλη.

46' Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γερόλυμος παίρνει τη θέση του Ξενιτόπουλου.

54' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό ν' ανοίξει το σκορ! Μετά από εξαιρετική κάθιετη μπαλιά του Σούφλα προς τον Μανουηλίδη, ο τελευταίος με πλασέ στην κίνηση δοκίμασε να σκοράρει, αλλά ο Χατζημαρινάκης απέκρουσε ενστικτωδώς!

58' Κεφαλιά του Παυλόπουλου από πολύ καλή θέση, ο Χατζημαρινάκης με εντυπωσιακό τρόπο απέκτουσε για να διατηρήσει το 0-0.

61' Τρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Στην θέση του Παυλόπουλου περνάει ο Σκαφτούρος.

67' Πολύ μεγάλη ευκαιράι για τον Εθνικό! Έπειτα από σέντρα του Γερόλυμου, η κεφαλιά του Σκαφτούρου από πολύ ευνοϊκή θέση, βρήκε σε ετοιμότητα τον Χατζημαρινάκη, που απέκρουσε εντυπωσιακά!

85' Τρομερό βολέ του Σάμιου στην κίνηση, ο Χατζημαρινάκης απογειώθηκε και απομάκρυνε την μπάλα και σε αυτή την περίπτωση! Απίστευτη ευκαιρία για τον Εθνικό!

90' Μετά από συστημένη σέντρα του Λύγκου, ο Μανουηλίδης μόνος του σε κενή εστία αστόχησε να σκοράρει.


http://ethnikos-fc.blogspot.gr

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad