Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση της ΕΣΚΑΝΑ (Ομάδων,αθλητών και αθλητριών της) στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Σταδίου "Ειρήνης και Φιλίας"--Μεταξύ αυτών βραβεύτηκαν η Ελευθερία Μοσχάτου (Γυναίκες-Παγκορασίδες 'Β) και τον Λέων Μοσχάτου (Ανδρες)

Μία πραγματική κοσμοπλημμύρα σήμερα το πρωί στην αίθουσα Μελίνα  Μερκούρη στην βράβευση των αθλητών και ομάδων της  ΕΣΚΑΝΑ  .  Πραγματικά γέμισε η αίθουσα από αθλητόκοσμο που αγαπάει το μπάσκετ αλλά  που ήθελε να δει και να συμμετάσχει στην καθιερωμένη βράβευση των αθλητών των συλλόγων της αλλά και στην βράβευση κάποιων παραγόντων οι οποίοι ειδικά την περσινή χρονιά εργάστηκαν με πολύ ζήλο.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους αυτούς που με την καθημερινή τους παρουσία κοντά στα παιδιά προσπαθούν να φέρουν την βελτίωση η οποία είναι σημαντικό για την πρόοδο του Αθλήματος.
Παραβρέθηκαν πολλοί μικροί αθλητές με τους γονείς,προπονητές,παράγοντες(πολιτικοί,αθλητικοί) και αλλοί οι οποίοι με την παρουσία τους έκανα πολύ ευχάριστη αυτή την εκδήλωση η οποία κάθε χρόνο πλέον γεμίζει τον καθένα μας. 

Οι Παγκορασίδες της Ελευθερίας μοσχάτου βραβεύτηκαν για την περσινή καλή τους πορεία.   
Τα παιδιά του Λέοντα βραβεύτηκαν απο τον πρόεδρο του Πρωτέα Βούλας  για την ανοδο της
ομάδας στην ΄Γ κατηγορία όπου φέτος μεχρι στιγμής έχουν
μία εξαιτετική αγωνιστική παρουσία.    
Οι γυναίκες της Ελευθερίας Μοσχάτου βραβεύτηκαν για την πεώτη θέση που πήραν στον
ομιλό τους (Α ΕΣΚΑΝΑ)αλλά έπαιξαν στον τελικό με την ομάδα του Παλαιού φαλήρου και
δεν κατάφεραν να ανέβουν στην Α2 κατηγορία και τους ευχόμαστε
να το πετύχουν την φετινή χρονιά.  
Τίμήθηκε και ο πρόεδρο του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου Αντώνης Μπουτσης 






Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad