Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Τζάκι Ματάισεν (προπονητής Φωστήρα): «Δύο ήταν τα σημεία κλειδιά για αυτή τη νίκη επι του Αχαρναικού.


Στις προσθήκες και στις εσωτερικές αλλαγές επέδωσε τη νίκη ο τεχνικός του Φωστήρα. Δεν έπρεπε να χάσει ο Αχαρναϊκός είπε ο τεχνικός του, Γιώργος Βαζάκας. Φάσεις και γκολ από το παιχνίδι (video).

Τζάκι Ματάισεν (προπονητής Φωστήρα): «Δύο ήταν τα σημεία κλειδιά για αυτή τη νίκη. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σωστά αυτή την εβδομάδα και να προετοιμαστούμε. Ο Σεχολάρι κατάφερε να βρει πάλι το δρόμο για τα δίχτυα και να μας δώσει ένα προβάδισμα, το οποίο ήταν αμέσως μετά το πέναλτι. Έχουμε αλλάξει θέσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Έχει γίνει κάποια προσθήκη με νέα πρόσωπα. Αυτά μας βοηθούν για να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια.
Γιώργος Βαζάκας (προπονητής Αχαρναϊκού): «Αυτή η ήττα ήταν πισωγύρισμα για εμάς. Χρειαζόμασταν τη νίκη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα για να αλλάξουμε επίπεδο και στόχους. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι, αλλά δεν μας βγήκε. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η ψυχολογία της ομάδας μετά το χαμένο πέναλτι. Δεν κατορθώσαμε να αντιδράσουμε, όπως έπρεπε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από έναν αντίπαλο που δεν είχε άλλη τελική προσπάθεια. Από λάθος ψυχολογία κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και προσπαθήσαμε να βγούμε από τα πλάγια. Δεν τα καταφέραμε».
 Μετά ο Σκούφαλης πήγε στο κέντρο για να μπορούμε να έχουμε έναν παραπάνω παίκτη στις αντεπιθέσεις. Δυστυχώς δεν μας βγήκε ούτε αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε εδώ για να πάρει αποτέλεσμα. Ο Αχαρναϊκός δεν έπρεπε να χάσει. Χάθηκε τα πέναλτι, που αν είχε μπει, θα μπορούσαν να είναι όλα ανάποδα. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα, η ομάδα να αντιδράσει. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, που πρέπει να ξέρει να κερδίζει».

Περισσότερα στο
http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-notos/p/13982/mataisen-kaluteroi-sti-suneheia

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad