Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αύριο το μεσημέρι (15.30 μμ) ο πρώτος αγώνας μεταξύ Εθνικού και Μοσχάτου στο γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός" για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά.




Για θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί αύριο  η ομάδα του Μοσχάτου μας ενάντια στον γηπεδούχο Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στο γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός" για την ημιτελική φάση του  Κυπέλλου Πειραιά.

Ο Αντώνης Δημητρίου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη   στις ικανότητες των παικτών του και πιστεύει ότι οι καλές ομάδες στα δύσκολα φαίνονται,κάτι που έχει αποδείξει η ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο τον τελευταίο καιρό(για τον θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά ήταν αυτή που το είχε σηκώσει την περσινή χρονιά μέσα στο στάδιο Καραισκάκη νικώντας την ομάδα του Εθινικού
 με 1-0).
Αύριο θα γίνει ενα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα  στις δύο ίσως καλύτερες ομάδες του Πειραιά όπου οι λεπτομέρειες θα έχουν την σημασία τους.

Το Μοσχάτο έχοντας την καλή εμπειρία και ικανότητα πιστεύει ότι θα  καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ώστε  να το εκμεταλλευτεί στον επαναληπτικό αγώνα μέσα στο γήπεδο του Μοσχάτου και έτσι να καταφέρει να πάρει και την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της άλλης αναμέτρησης (Αετός Κορυδαλλού -Οδηγήτριας).

Στο γήπεδο θα ενισχύσουν με την παρουσία τους αρκετοί φίλαθλοι  κατί που συνήθως  το κάνουν σε ιδιαίτερα κρίσιμους αγώνες  τον τελευταίο καιρό.

Τον αγώνα θα διετητεύσουν οι Μιχελής,Σινιοράκης και Κουρομιχελάκης.
  
Καλη επιτυχία στην ομάδα μας.  
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad