Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Volley Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ:Ηττα για τον Ικαρο Καλλιθέας απο τον ΑΟΝΑ 0-3 σετ (18-25,13-25,24-26) παρά την καλή εμφάνιση.

Σήμερα ο Ικαρος Καλλιθέας μπορεί να έχασε με( 0-3 σετ) τον αγώνα που έδωσε στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ (Β΄ΕΘΝ.ΕΘ.ΠΕΡ.ΠΡΩΤ/ΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ΟΜΙΛΟΣ)με τον ΑΟΝΑ Στο κλειστό του ΕΣΠΈΡΟΥ, παρότι πάλεψε το τρίτο σετ και έφτασε πολύ κοντά για να το κερδίσει  μας έδειξε με την μαχητικότητα του ότι άρχισε να βελτιώνεται στους περισσότερεις τομείς και σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος και θα πάρει και αρκετούς βαθμούς μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.  

Η ομάδα του ΑΟΝΑ σαφώς έδειξε ότι υπερείχε ελαφρώς διότι είχε καλό ρυθμό στο παιχνίδι της αλλά και καλή συνοχή.Επίσης  είχε μία παίκτρια την Γκότση  που ξεχώριζε πάρα πολύ.
 Στο πρώτο  σετ τα κορίτσια του Ικάρου Καλλιθέας ξεκίνησαν με  καλή διάθεση   τον σημερινό δύσκολο αγώνα παρότι  έπαιζαν με τον αήττητο   ΑΟΝΑ που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Πήραν το προβάδισμα στο σκορ με το ξεκίνημα με  2-0  και   4-2  στην συνέχεια όμως ο ΑΟΝΑ ισοφάρισε σε   4-4 και μετά έκανε το 5-7 ,7-11,9-13, ο Ίκαρος προς στιγμής αντέδρασε κάνοντας το 11-13 αλλά από εκεί και μετά εντελώς ξαφνικά "κώλυσε" και έγινε το 11-15,12-17 και το 12-20 όμως από ότι φάνηκε η ομάδα της Καλλιθέας δεν παραιτήθηκε εύκολα και αντιδρώντας κατάφερε να κάνει 16-22 και το 18-22,αλλά και πάλι δεν είχε την απαραίτητη καλή διάρκεια με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο σετ με 18-25.
Το δεύτερο σετ ηταν εύκολη υπόθεση για τον ΑΟΝΑ όπου δεν δυσκολεύτηκε να το κερδίσει με 13-25.

Στο τρίτο σετ ο Ίκαρος έδειξε ότι και αυτός σαν ομάδα έχει αξία και ότι με σκληρότερη προσπάθεια μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος.Παρότι δεν ξεκίνησε τόσο καλά έχανε στην αρχή με 2-3 και 3-5 κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 6-5 και 8-6 και να δείξει ότι θα κοντράρει το τρίτο σετ και έτσι έγινε.
O AONA αγωνίστηκε  με τις: Σκούνα,Αλβέρτη,Βάγια,Πολύμερα,Γκότση,Σκυλάκου,Καραμπάγια,Μαθιουδάκη,Λουκατάρη,Πάντου,Βαρέλα.  
Στην συνέχεια αφού μπόρεσε με την Θεοχάρη να περάσει κάποιους πόντους από την διαγώνιο αλλά και τα πολύ καλά μπλοκ της Καρκατζόύλη και της Σημαιοφορίδου   έφτασε λίγο πριν την λήξη του ένω έχανε με 17-20 να κάνει το 20-20 και στην συνέχεια οι ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο ώσπου ο Ίκαρος κατάφερε να κάνει το 24-23 και ενώ χρειαζότανε έναν μόλις πόντο για να κερδίσει το σετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έχασε με 24-26.
Ο Ικαρος αγωνίστηκε με   τις: Γενναίου,Σημαιοφορίδου,Γεωργούτσου,Χρυσού,Καλαφάτη,Καρκατσούλη,Γκοργκόλη,Κοβάτσεβιτσ, Εγγλέζου,Μελιάδου,Θεοχάρη,Τζοβόλου.
        Οι διαιτητές Μενεσλής και Διαμαντής ήσαν πολύ καλοί στο σημερινό έργο τους.


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad