Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Iσοπαλία 1-1 ο Πολυκράτης με την ΑΕ Νίκαιας.

Αδικη ισοπαλία (1-1) με την ΑΕ Νίκαια για την ομάδα μας, που ήταν καλύτερη και έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι στο 1-0. Επιθετικό φάουλ πριν το (σωστό) πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν στο 87’ οι φιλοξενούμενοι. 


Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ διότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος Αυτός, λοιπόν, όπως είναι γνωστό λέει πως όταν χάνεις ευκαιρίες να «κλειδώσεις» ένα παιχνίδι, τότε θα το πληρώσεις τις περισσότερες φορές, όπως κι έγινε με την ομάδα μας απέναντι στην ΑΕ Νίκαια.

Από το πρώτο λεπτό ο Πολυκράτης πατούσε καλύτερα από τον αντίπαλό του στον αγωνιστικό χώρο, είχε ψυχή, πάθος και προσπάθησε να χτυπήσει στις αδυναμίες της ΑΕ Νίκαιας. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο την καλύτερη φάση να την είχε ο αντίπαλος με τον Ορφανίδη να αποκρούει το καλό σουτ του Μαυράκη και στην επαναφορά ο Αρσενίδης να σκοράρει αλλά από θέση οφσάιντ και ορθώς ακυρώθηκε το τέρμα, αλλά στην επανάληψη η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ σχεδόν με το… καλημέρα, όταν στο 53’ ο Ζερτίδης με κεφαλιά που βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα κατέληξε στα δίκτυα του Μακρή για το 1-0.

Η Νίκαια μην έχοντας να χάσει τίποτα ανέβηκε στο γήπεδο, ο Πολυκράτης βρήκε χώρους στην επίθεση, έχασε ευκαιρίες να σκοράρει δεύτερο τέρμα και να καθαρίσει το ματς με χαρακτηριστικότερη αυτή του Σίντρε, όταν σχεδόν πάνω στη γραμμή από το γύρισμα του Μερκούρη δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα και το πλήρωσε…

Στο 87’ ο Μαυράκης κάνει επιθετικό φάουλ στον Γαργάλη, ο Ιωαννίδης δεν δίνει την παράβαση και στην εξέλιξη της φάσης ο Ροφάτης ανατρέπει τον επιθετικό της Νίκαιας με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Μελαμπιανάκης έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και δίχως αμφιβολία αδικεί την ομάδα μας που άξιζε το τρίποντο.  

 Διαιτητής ήταν ο Ιωαννίδης με επόπτες τους Βεκρή και Καρφή.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Μουντοκαλάκης (82’ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Λάππας, Ροφάτης, Παπαδόπουλος, Γκινάι, Λουμίδης, Γαργάλης, Ζερτίδης (72’ Μεϊμαράκης), Σίντρε, Καραγιάννης (59’ Μερκούρης)

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Μακρής, Κουκουλάς, Γαλακτερός (54’ Μπένα), Χαυτάκος, Τζίτζηρας, Γαλανομάτης, Καλογήρου (46’ Τζαβέλας), Μελαμπιανάκης, Μαναριώτης (74’ Τζελέπης), Μαυράκης, Αρσενίδης.

http://fcpolikratis.blogspot.gr/2013/12/blog-post.html 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad