Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα κορίτσια του Τσαραπατσάνη στο τελικό του fainal for γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ νίκησαν με 35-62 τις νεάνιδες του Ικάρου Καλλιθέας.

 Μεγάλη επιτυχία για την Ελευθερία Μοσχάτου όπου χτές το βράδι στρο γήπεδο της εθνικής Αντιστάσεως νίκησε με 35-62 τις νεάνιδες του Ικάρου Καλλιθέας και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο  fainal for γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ όπου στον πρώτο ημετελικό θα αντιμετωπίσουν την δυνατή ομάδα του ΑΟΝΑ που πέρσι είχε πάρει το κύπελλο.

Σε αυτόν τον αγώνα ο Ικαρος είχε δύο  απουσίες της Κολλάτου ήταω με την αποστολή της γυναικείας ομάδας του Ικάρου  αλλά και της τραυματισμένης  Σταμάτη. Η ομάδα μας παρότι δεν ξεκίνησε και τόσο καλά στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τον αγώνα.
  

Για την Ελευθερία η  Κακλέα όμως ήταν και πάλι σε καλό βράδυ και αφύπνισε την ομάδα που αρχικά πήρε την πρωτοπορία, και με ένα καλό ομαδικό φινάλε  στο α' μέρος διαμορφώθηκε διαφορά  διψήφια    Έτσι στην  3η περίοδο  ανέβασαν στροφές , όλες οι παίκτριές μας με τις Κωνσταντίνου και Μούλτση να δίνουν τον ρυθμό, και η ομάδα « καθάρισε» το ματς  ενώ η πίεση απέφερε πολλά κλεψίματα  για μας ή άλλα λάθη για τις μικρές του Ικάρου.  
Τέλος στην 4η περίοδο ουσιαστικά έπαιξε και  η  Ελευθερία με μικρές. 

Εκτός από την εξαιρετική Κακλέα,  η Ξεπαπαδέα είχε νταμπλ σκορ (11π, 11 ριμπάουντ), ενώ  η Τζέμη είχε κάποια εντυπωσιακά καλάθια, ενώ καλή εμφάνιση είχε και η Μαυρίδου.


                                            
Διαιτητές : Δελαγραμμάτικας ,  Ταχματζίδου

ΙΚΑΡΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  (  Λειβάδης /  Σταμάτης ) :  Βαζαίου Ε. 3 (1), Σταυροπούλου , Παπαδημητρίου ,  Σώμου 10 (1), Μάλαμα 7 (1),  Κρινά   2 , Κωστοπούλου , Παπαϊιωάννου  4 , Καπάνταη 2 , Ρούτση  7 (1 ) .
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ( Τσαραπατσάνης  / Παπαναστασίου ) :  Κακλέα 18(2 ),  Μούλτση  3 (1),    Θωμοπούλου  2 ,  Ζαχαροπούλου 2, Τζέμη   8 ,  Μπακετέα  ,  Κωνσταντίνου  9 ,  Χαλιβίδου  2 ,   Καλάγια 2 , Ξεπαπαδέα 11 ,  Μαυρίδου 2 , Ορφανού 3(1) 

 http://www.eskana.gr/
 http://eleftheriamoschatou.blogspot.com

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad