Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος βρήκε αντίσταση για ένα μόνο ημίχρονο νίκησε 5-1 τον Φωστήρα.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος βρήκε αντίσταση για ένα μόνο ημίχρονο διαλύοντας 5-1 τον Φωστήρα.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Foorball League Νότου έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου που επικράτησε εντός έδρας με άνετο τρόπο 5-1 του Φωστήρα. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα ο Γκούρμα άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους».

Η απάντηση ήρθε στο 31’ όταν ο Σελοχάρι ισοφάρισε για τον Φωστήρα, ωστόσο από εκεί και πέρα μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κατσίκης στο 45’ έκανε το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξέσπασαν για να φτάσουν σε ακόμα τρία τέρματα. Ο Μελίσσης στο 64’ έκανε το 3-1 με τους Γκούρμα (80’) και Μπρέσκα (90’) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς, Αρβανίτης, Μελλίσης, Κόμνος, Ρόκας, Πόνσε (47’ Καπετάνος), Μπρέσκα, Κατσίκης (77΄Ακόστα), Δεινόπαππας (66’ Πινδώνης), Γκούρμα
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μοσχονάς, Ανδρίκος (27’ Γιαννούλης), Αχείμαστος, Κουλιμπαλί, Εμέκα, Κακαράς, Παναγιωτόπουλος, Σεχολάρι, Τασούλης, Βούζας (72’ Τεγούσης), Μακρίδης (72’ Κόντης)


http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/362460-Pentara-koryfis-gia-Olympiako-Boloy 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad