Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι κορυφής με το Κερατσίνι επικράτησε με 0-2 στο «Π. Σαλπέας»

Ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι κορυφής με το Κερατσίνι για την 13η αγωνιστική του Β' ομίλου της Α' Κατηγορίας Πειραιά. Οι «κυανόλευκοι» του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη με τέρματα των Παυλάκη (14') και Σούφλα (42' φάουλ) επικράτησαν 0-2 στο «Π. Σαλπέας» και παρέμειναν ακλόνητοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας Χριστούγεννα στην 
κορυφή!

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Βουτσινά και από δεξιά προς αριστερά τους  Τσαραούση, Μπένα, Σύρο, Γερόλυμο. Αμυντικά χαφ Σαμιώτης και Σάμιος και μπροστά τους ο Σούφλας. Δεξιά ο Σταφσουλάι ,αριστερά ο Παυλάκης και μπροστά ο Λύγκος..
  Απο την άλλη ο Δημήτρης Αρναούτης ξεκινάει με Φραντζεσκάκη,Γεροπαναγιώτης,Ρώμαντζης,Παπαδόγκωνας,Βαττής,Σκορδίλης,Χατζής ,Τρουμπούνας,Μάλλης,Μιρτσέα,Μαρμαρίδης..
 Oι "κυανόλευκοι"  απείλησαν στο πρώτο λεπτό  όταν ο Σταφσουλάι έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά από αριστερά με τον Σαμιώτη να πιάνει την κεφαλιά αλλά  να μην  βρίσκει στόχο ...Στο 5ο λεπτό,  το φάουλ του  Μιρτσέα πέρασε άουτ ενώ στο 9ο λεπτό  σουτ από  τον Σάμιο έφυγε λίγο άουτ.
  Στο 14ο λεπτό έγινε το 0-1..Καταπληκτική κάθετη μπαλιά από τον Σούφλα,  που είχε σαν αποδέκτη τον Παυλάκη ο οποίος σκόραρε ψύχραιμα για το 0-1. 
  Στο 20 , ο Λύγκος έπιασε κεφαλιά από σέντρα του Σάμιου η μπάλα πήγαινε για μέσα, αλλά πάνω στη γραμμή , αμυντικός του Κερατσινίου έδιωξε πάνω στη γραμμή..
  Mε τον Σούφλα να οργιάζει, ο Εθνικός έχασε ευκαιρία για το 0-2,όταν ο έμπειρος μέσος έπιασε φωτοβολίδα απο τα 25 μετρα αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φραντζεσκάκη .
  Οι "κυανόλευκοι" συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας ακόμα μία ευκαιρία με οτν Μπένα αλλά στο 42 έγινε το 0-2...Ο σεληνιασμένος Σούφλας εκτέλεσε φάουλ από τα 30 μέτρα εκτελώντας τον Φραντζεσκάκη για το 0-2...

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς καμία αλλαγή από τις δύο ομάδες.

55' Επέλαση του Τσαραούση από τα δεξιά και σέντρα για τον επερχόμενο Παυλάκη, η κεφαλιά του οποίου κατέληξε λίγο πάνω απ΄τα δοκάρια.

63' Πρώτη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Ηλιόπουλος περνάει στη θέση του Σταφσουλάι.

76' Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Γκορόγιας αντί του Παυλάκη.

88' Tρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Παυλόπουλος στη θέση του Λύγκου.




Οπως είναι απόλυτα φυσιολογικό ο  Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο ντέρμπι με το Κερατσίνι...Η σοβαρότητα και το  καθαρό μυαλό έρεε από τους "κυανόλευκους" οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί. Πως λοιπόν να μην είναι χαρούμενος ο κόουτς;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας: " Πετύχαμε ακόμα μία νίκη που μας κρατάει στην κορυφή και  αυτό είναι που μας ικανοποιεί ,αλλά όπως έχω ξαναπεί  ο δρόμος είναι μακρύς.. Ηταν ένα ματς που κάναμε ένα  καταπληκτικό  ξεκίνημα όπως ακριβώς θέλω και που ήμασταν σοβαροί και προσηλωμένοι στο στόχο όπως ακριβώς πρέπει.

  Οσο και αν φαίνεται  παράξενο πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα.. Μετά το 2-0  προσπαθήσαμε να κρατήσουμε λίγο μπάλα και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα.. Οπως είπα και πρίν χαίρομαι για τη νίκη αλλά ποτέ δεν εφησυχάζω και το ίδιο θέλω να κάνουμε μέχρι το τέλος.."

Πηγη
http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/12/live_21.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad