Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Volley Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ:Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου επι της ΑΠΣ Αμιλλά με 2-3 στο κλειστό του Καματερού σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στο πέμπτο σετ.


Πεισματάρες και αποφασιστικές αποδείχθηκαν οι κοπέλες του Μαρμαρινού με την συναρπαστική νίκη που πέτυχαν σήμερα εκτός έδρας επι του ΑΠΣ Αμιλλα  κλειστό του Καματερού

 Το σημαντικότερο για τα κορίτσια μας με την σημερινή τους δύσκολη νίκη είναι ότι έφυγαν με δύο πολίτιμους βαθμούς οι οποίοι είναι σημαντικοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης του δεύτερου ομίλου της (ΕΣΠΕΔΑ Β΄γυναικών/Β΄Ομιλος).
Ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου σε πέντε αγώνες πλέον έχει 11 βαθμούς και περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα του αγώνα (Α.Ο Τελαμών -Αρη Αμφιάλη) που σε περίπτωση ήττας του δεύτερου  τότε θα τον πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας με τους ίδιους βαθμούς.

Η ομάδα μας στην συνέχεια θα δώσει δύο αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα πρώτα την (Δευτέρα 25-11-13 στις 9:45μμ)στο γηπεδό της Παραλία  με τον  ΑΟ Φιλία Περάματος(αναβληθέν παιχνίδι)  και την Πέμπτη 28-11-13 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Τελαμώνα.   

Απο τον σημερινό αγώνα απουσίαζε η Καρλα- Χριστίνα  Ραντουλέσκου λόγω διαστρέματος του ποδιού της και  ελπίζουμε ότι πολυ γρήγορα θα επανέλθει στις προπονήσεις  της ομάδας της.  

 
Τα σετ του αγώνα (25-18,16-25,22-25,25-18,16-18)

ΑΟΠΕΜοσχάτου(Μαρμαρινός):Διονάτου,Δελινιώτη,Χαλβατζή,Αντωνάκη,
Ραπανάκη,Φουρνάκη,Παπαδοπούλου,Χατζίνα,Ανβάρ,Παυλίδου,Ζαφείρη.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad