Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Χωρίς να εντυπωσιάσει o Eθνικός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπελλου επικρατώντας με 2-0 της Θύελλας Μοσχάτου.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του o Eθνικός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπελλου επικρατώντας με 2-0 της Θύελλας Μοσχάτου.
    Η ομάδα μας θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Παπαφακλή και απο κει και περα περα Γκορογιας Ξενιτοπουλος Μπενα  Πολυχρονιδης Σαμιωτης Ηλιοπουλος Παυλακης Παυλοπουλος Σαμιος και Σταφσουλαι.
Η θύελλα ξεκίνησε με τους εξης
Κωνσταντακος, Κλουβατος, Βαγενας, Ιριωτης, Παναγιωτακοπουλος, Αιδονόπουλος,  Ανδρεαδάκης, Καραγκουνης, Παπαδοπουλος, Νικολοπουλος, Μαντουκας.


Το παιχνίδι ξεκινησε με τη Θυελλα να κανει ευκαιρία στο τρίτο λεπτό οταν ο Παπαφακλης έχασε τημπάλα και ο Κλουβάτος δεν μπορεσε να σκοράρει. Απο κει και περα η ομάδα μας ανέβασε στροφές και δημιούργησε ευκαιρίες με τον Παυλόπουλο τον Παυλάκη που στο 44 πήρε τη μπάλα απο τον Ηλιοπουλο και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.
Το 0-2 εγινε και πάλι απο τον Παυλάκη που τελειωσε υπεροχα τη φαση απο το τη σέντρα του Σαμιου απο αριστερα.Πρωτη αλλαγη για τον Εθνικο στο 57 με τον Αργυρο να παίρνει τη θεση του Σταφσουλαι.Στο 65 ο Διακακης πηρε τη θεση του Σαμιου

Μετα το δεύτερο γκολ τα παντα είχαν τελειώσει ενω στο 84  Δασκαλάκης πήρε τη θεση του Παυλάκη.


http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9585.html#more

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad