Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Iκαρος Καλλιθέας: Ασυγκράτητα τα παιδιά του Ζαφειράκη νίκησαν στον όγδοο συνεχή αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας με 35-70.Ενώ οι Έφηβοι έχασαν με73-58(25-12,50-28,58-50,73-58)

Χωρίς να μειώσει τον αρχικό καλό ρυθμό του κατά όλη την διάρκεια του αγώνα ο Ίκαρος Καλλιθέας κατάφερε και πήρε την όγδοη συνεχή νίκη με "νταμπλ σκορ"  επί του Πρωτέα στο γήπεδο της Βούλας με 35-70.

Σήμερα τα παιδιά  του Ζαφειράκη του Βαλλινδρά έδειξαν να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν τον αγώνα και από την πρώτη στιγμή παρουσιάστηκαν  ετοιμοπόλεμοι με αποτέλεσμα να πάρουν πολύ γρήγορα το προβάδισμα με 2-10,3-16 , 6-20 και  έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν την συνήθη κατάσταση να τελειώσουν και τον αγώνα με μία διαφορά πάνω από 30 πόντους΄κάτι  που  έχουν καταφέρει  στους περισσότερους από τους προηγούμενους .

Σαφώς με αυτό δείχνουν την καλή ποιοτική δουλειά που κάνει όλη η ομάδα στον Ίκαρο αλλά και τους στόχους που έχουν βάλλει ιδιαίτερα για φέτος ανεβάζοντας πολύ ψηλότερα τον πήχη και αισιοδοξώντας ότι δεν κατάφεραν πέρσι στα Γρεβενά να το κάνουν ίσως φέτος.

Ο Πρωτέας η ομάδα του αξιόλογου προπονητή Γκαναβία προσπάθησε αρκετά και έδειξε ότι ήθελε να κάνει κάτι καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν τους άφησε  πολλά περιθώρια ο Ίκαρος με την τόσο καλή σημερινή εμφάνισή του.Ο Πρωτέας από ότι είδαμε διαθέτει καλούς αθλητές και σίγουρα μπορεί να κάνει πολύ  περισσότερα πράγματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα   (6-20,13-36,21-52,35-70)

Από τον Ίκαρο μας άρεσαν πολύ σήμερα ο Παπαδάκης ο οποίος πέτυχε και έξι τρίποντα,αλλά και ο Σκούφης.


Επίσης καλή απόδοση είχαν οι Τάρλας,Σαλέχ,Αλεξανδρόπουλος.
Τον σημερινό αγώνα διαιτήτευσαν οι Γαρίνη και Τζίμης. 
ΙκαροςΚαλλιθέας(Zαφειράκης,Βαλλινδράς):Πετρόπουλος,Δήμος,Πασσαλίδης,
Τάρλας,Παπαδάκης,Μακρυθανάσης,θ,Ζορμπάς, Αλεξανδρόπουλος,Κουρέπης,Μακρίδης.Σαλεχ


                                                   Αποτελέσματα 8ης Αγωνιστικής


                                                                   Βαθμολογια


Τα αποτελέσματα και την βαθμολογία την πήραμε απο το http://www.eskana.gr/

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad