Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Παμπαίδες Β':Εύκολη επικράτηση για τον Ικαρο Καλλιθέας επι των Τραχώνων με 70-23 στο τουρνουά "Ανδρέα Μιαούλη''.

 Δεύτερη νίκη και στο δεύτερο αγώνα για τον Ίκαρο Καλλιθέας. Η ομάδα των Τραχώνων μπόρεσε να αντισταθεί μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο(11-8)   της ομάδας του Στρίγκου που και σήμερα έδειξε την καλή δυναμική που διαθέτει.

Ο Ίκαρος σήμερα το πρωί στο στάδιο της Λάμπρου Κατσώνη  ξεκίνησε τον αγώνα λίγο μουδιασμένα με αποτέλεσμα οι Τράχωνες να πάρουν το αρχικό προβάδισμα το οποίο δεν κράτησε και πολύ.Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου ο Ίκαρος έκανε το 6-4 και από εκεί και μετά έδειξε την ισχύ του με το 8-4 και 11-5,στην συνέχεια  ο αντίπαλος  απλώς κατάφερε να μειώσει σε 11-8.

Όμως με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου τα παιδιά του Στρίγκου δεν άφησαν κανένα περιθώριο ελπίδας ανατροπής  στους Τράχωνες,  με ουσία και αποτελεσματικότητα έκαναν το 16-10,28-12 και έκλεισαν  το δεύτερο δεκάλεπτο με 32-12.  

Η υπεροχή της ομάδας μας ήταν εμφανής και έτσι διαμόρφωσε το 53-16 και το τελικό 70-23.

Ο προπονητής του Ικάρου σήμερα έδωσε και στους δεκατρείς διαθέσιμους παίκτες του  αρκετό χρόνο συμμετοχής.Ο μόνος απών ήταν ο Διαμαντίδης ο οποίος  δεν μπορούσε να συμμετάσχει λόγω τραυματισμού στα δάκτυλα του χεριού του αλλά   κάθονταν στο πάγκο της ομάδας μας δίνοντας και το δικό του παρών.    

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ικάρου θα είναι με την Γ.Σ Ηλιούπολης εκτός έδρας. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γαρδέλης ο οποίος ήταν πολύ καλός στο σημερινό του έργο.


Τα δεκάλεπτα του αγώνα  (11-8,32-12,53-16,70-23)

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad