Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Γ' ΕΣΚΑΝΑ:Tήν ήττα γνώρισε στην πρεμιέρα (πρώτη αγωνιστική) ο Λέοντας Μοσχάτου απο τον Πήγασο Κορυδαλλού με 45-49(12-8,22-25,35-37,45-49)



Με τον ίδιο τρόπο όπως και το Σάββατο στο κύπελλο με την Ένωση Αμφιάλης (μήν αποδίδοντας καλά στο τέλος)έχασε ο Λέοντας Μοσχάτου απο τον Πήγασο Κορυδαλλού με 45-49.  
Μία γηπεδούχος ομάδα η οποία θέλει να κερδίσει ένα αγώνα εκείνο που συνήθως φροντίζει να έχει είναι ότι πρέπει να είναι παραγωγική.Εαν βάζει σε κάθε δεκάλεπτο 10-12 πόντους σίγουρα στο τέλος θα περιμένει ότι ίσως και να χάσει.Με αυτά που γράφουμε δεν θέλουμε να θίξουμε την προσπάθεια που γίνεται απο την ομάδα αλλά να προβληματίσουμε και να πούμε ότι εαν δεν τρέξεις στα τελευταία λεπτά είναι δύσκολο να πάρεις κάποιο καλό αποτέλεσμα.Το να κάνεις σουτ καλό είναι αλλά χρειάζεται και τύχη να έχεις σε μερικά από αυτά.  

Λένε ότι η καλή αρχή είναι το ήμισι του παντός

Αλλά εαν απο την αρχή σε κάποιο όχι καλό  αποτέλεσμα μπορέσεις να δεί τι δεν κάνεις καλά και μπορέσεις να το διορθώσεις τότε η επιτυχία είναι μπροστά σου.

Καλή Συνέχεια.  

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad