Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΚΑΝΑ:Nίκησαν οι Εφηβοι και οι Παίδες του Ικάρου Καλλιθεας την Α.Σ.Δραπετσώνα με 87-29(28-2,39-12,63-21) και 78-18(23-7,40-11,61-15,78-18) αντίστοιχα για την τέταρτη αγωνιστική.

Ασταμάτητα ήταν και πάλι τα παιδιά του Ζαφηράκη και Βαλλήνδρα στο σημερινό αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ απέναντι στην φιλότιμη και μαχητική  ομάδα του Σάκη Καλλιπολίτη(Δραπετσώνα)η οποία ενώ μειονεκτούσε σε αρκετά σημεία  από τον Ίκαρο, θαυμάσαμε όμως  τις διαρκείς προσπάθειες των παικτών της   κατά την διάρκεια όλου του αγώνα, παρότι έχασαν με μεγάλο σκορ.

Ο Ίκαρος έδειξε και σήμερα την καλή του απόδοση η οποία από ότι φαίνεται θα έχει και διάρκεια διότι η καλή δουλειά όλων στην ομάδα είναι ξεχωριστή και σίγουρα θα φέρνει και μελλοντικά  καλά αποτελέσματα. 

Πρόκληση σε εμάς όλους που βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα είναι να δούμε τον Ίκαρο στην συνέχεια και στους ποιο δύσκολους αγώνες (τελική φάση) να παίζει καλό μπάσκετ, ώστε να καταφέρουν πρώτα τα ίδια τα  παιδιά να ικανοποιήσουν τους εαυτούς τους και μετά όλους τους άλλους που περιμένουν να τα δούν ακόμη ψηλότερα απο την περσινή χρονιά.

Απο τον Ικαρο σήμερα μας άρεσαν περισσότερο ο Τάρλας και ο Κουρέπης.Ενω απο την Δραπετσώνα ο Σταυρίδης. 

Την επόμενη τρίτη ο Ίκαρος θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα τωνΠαίδων(23-7,40-11,61-15,78-18)

Oι Διαιτητές του αγώνα  Καλατζής και Ταχματζίδου   ήταν πολύ καλοί στο σημερινό έργο τους.
Ικαρος Καλλιθέας(Zαφειράκης,Βαλλινδράς): Πετρόπουλος,Δήμος,Πασσαλίδης,Τάρλας,Παπαδάκης,Μακρυθανάσης,Αλεξανδρόπουλος θ,Ζορμπάς, ,Αλεξανδρόπουλος,Κουρέπης,Μακρίδης.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad