Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Συγκλονιστικό "φινάλε" στο αγώνα Ικαρου Καλλιθέας και Ελευθερίας για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ.

Ένα αγώνα με συγκλονιστικό "φινάλε" είχαμε στο γήπεδο της Εθνικής Αντιστάσεως μεταξύ του Ικάρου Καλλιθέας (Νέοι)και Ελευθερίας Μοσχάτου για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ όπου κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα υπέρ του Ικάρου με 79-77.

Η Ελευθερία Μοσχάτου σε αυτόν τον αγώνα αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, με την αλλαγή προπονητή της ομάδας στην θέση του Σγουρού ήρθε ο Σωτήρης Τσαραπατσάνης  και καλυτέρευσε  το αρνητικό κλίμα που προϋπήρχε
(3 ήττες σε 3 αγώνες στην Α' ΕΣΚΑΝΑ) με αποτέλεσμα σήμερα η Ελευθερία Μοσχάτου να δείξει την καλή της αξία και να αφήσει παρα  την ήττα της καλές υποσχέσεις για το μέλλον της. 

Η Ελευθερία από την αρχή έπαιξε πολύ καλά και δυναμικά και κατάφερε να προηγηθεί του Ικάρου με 0-4,4-9 αλλά σε ένα ξέσπασμα του παιδιών του Δρομπούκη   το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 15-11 υπέρ του γηπεδούχου Ικάρου Καλλιθέας .
Στην συνέχεια η Ελευθερία με τις πολύ καλές προσπάθειες του Νώντα κατάφερε να ακολουθεί από κοντά  στο σκορ την νεανική ομάδα του Ικάρου και  το ημίχρονο τελείωσε με 40-32
Στο δεύτερο μέρος  η εμπειρία των παικτών της Ελευθερίας  μέτρησε περισσότερο με αποτέλεσμα να μειώσει την  διαφορά και στο τέλος να καταφέρει να περάσει  μπροστά στο σκορ και να γίνει ο αγώνας δραματικός μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. 
Λίγο   πριν το τέλος προηγήθηκε  η Ελευθερία με 77-75, στα τελευταία 25''δευτερόλεπτα  ισοφάρισε ο Ίκαρος και 5' δεύτερα πριν την λήξη εκμεταλλεύτηκε το λάθος του  παίκτη της Ελευθερίας και λίγο πριν την λήξη έκανε το 79-77 και πήρε την νίκη όπου του έδωσε και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad