Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Φωστήρας: Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μακριά από τον Ταύρο

Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μακριά από τον Ταύρο πανηγύρισε ο Φωστήρας.
Ο "Φονέας" των γιγάντων μετά το διπλό στα Μέγαρα επί του Βύζαντα ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Μαγούλας επικρατώντας με 1-0 στην Ελευσίνα. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 60' όταν ο Tασουλής με κοντινή κεφαλιά παραβίασε την εστία του Κασμερίδη.

Η ομάδα του Τζάκι Ματάισεν είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Στο 15΄ο Φωστήρας είχε δοκάρι σε διαγώνιο σουτ του Σεχολάρι. Στο 24΄ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων, γιατί ο Παναγιωτόπουλος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Αστέρας Μαγούλας, ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πινέιρο Αλμίρ στις καθυστερήσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Χάλαρης (78' Τριάντος), Στρατρομήτρος, Έβερετ, Κάστρο (82' Κορνελάτος), Δημητριάδης, Αλμίρ, Γκόγκας, Μαρίνου (65' Στρατάκης).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μοσχονάς, Τασουλής, Ανδρίκος, Σεχολάρι (67' Τεγούσης), Παναγιωτόπουλος (67' Γιόνδης), Εμέκα, Βούζας (76' Αχείμαστος), Κόντι, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Κιμανί.



http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/353621-Pragmatikos-Foneas-1-0-ton-Astera-Magoylas 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad