Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών:Ηττα-Αποκλεισμό για τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου απο τον Γ.Σ Περάματος Ερμής με 0-3 σετ (26-28,15-25,24-26)

Τήν ήττα γνώρισα τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου πριν απο λίγο στο κλειστό της Παραλίας από τον Γ.Σ Περάματος Ερμής  με 0-3 σετ. 
Ενω ξεκίνησαν πολύ καλά προηγούμενες στο πρώτο σετ με 8-7,14-13,18-14,20-15, και φαίνονταν ότι το έπαιρναν, τρία  λάθη απανωτά διαμόρφωσαν το 21-19   και έβαλαν μέσα στο παιχνίδι την αντίπαλο ομάδα,εκεί αφού έχασαν την ευκαιρία προηγούμενες ξανά με 24-22 και δεν πήραν το πόντο που θα τους έδινε και το σετ ,τελικά ''κατάφεραν" να χάσουν με 26-28.
Στην συνέχεια η ψυχολογία τους έπεσε και  δημιούργησε αρκετή νευρικότητα στο δεύτερο σετ με αποτέλεσμα η Γ.Σ Περάματος Ερμής πήρε προβάδισμα με (0-4,3-10,10-20) και τελικά κέρδισε και το δεύτερο σετ με 15-25.

Στο τρίτο η ομάδα μας τα έδωσε όλα για να αλλάξει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί εις βάρος της, το κατάφερε και προηγήθηκε με  (4-2,7-2,12-7,17-13) και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα κερδίσει το τρίτο σετ και θα διεκδικούσε στην συνέχεια να πάρει και τον αγώνα, όλα ανατράπηκαν με συνεχή αδικαιολόγητα λάθη τα οποία με τον ίδιο τρόπο έγιναν όπως στο πρώτο σετ τα οποία  εκμεταλλεύτηκε  η αντίπαλος ομάδα  και πήρε και το τρίτο σετ και τελικά και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ.


Ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου μπορεί να μην ήταν τόσο καλός σήμερα αλλά σημασία έχει ότι τα κορίτσια μας προσπάθησαν αρκετά.Ο χρόνος είναι μαζί τους σίγουρα θα δουλέψουν περισσότερο και βλέποντας ότι έχει γίνει μία πολύ καλή ανανέωση στην ομάδα (συμμετείχαν μικρές αθλήτριες από τα τμήματα των ακαδημιών) το σίγουρο είναι ότι πολύ γρήγορα θα φέρει θετικά αποτελέσματα.   

Καλή συνέχεια 

Οι διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κατσούλης και Διαμαντής.

ΑΟΠΕΜοσχάτου(Μαρμαρινός):Διονάτου,Δελινιώτη,Ραντουλέσκου,Χαλβατζή,Αντωνάκη,
Ραπανάκη,Φουρνάκη,Παπαδοπούλου,Χατζίνα,Ανβάρ,Παυλίδου,Ζαφείρη. 

 Γ.ΣΠεράματοςΕρμής(Δρόσος):Aλογάκου,Βασίλα,Συκούτρη,Μπαλτά,Παιτέρη,Μπελέση,
Βομβά,Σαμολαδά Σ,Σαμολαδά Δ,Αντζουλάκου,Σαλπαδήμου.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad