Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Nίκη-πρόκριση με 1-3 της ΑΕΜοσχάτου επι της ΑΕΝ Φαλήρου για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ στο γήπεδο των Σιταποθηκών.

 Η ομάδα του Μοσχάτου μας σήμερα στο γήπεδο των Σιταποθηκών παίζοντας πολύ καλύτερο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επιβληθεί με 1-3 του αντιπάλου του (ΑΕΝ  Φαλήρου ).Την στιγμή που έπρεπε μπόρεσε να δείξει το καλό της χαρακτήρα και μπόρεσε με δύο συνεχόμενα τέρματα πρώτα του Ατματζίδη στο 57'με πέναλτι και έπειτα του Γκούφα στο 81'ύστερα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια  να πάρει προβάδισμα με 1-3. Παρότι που  στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με τον Κοντοπάνο στο 5'  και ισοφαρίστηκε στο 22' σε 1-1 από εύστοχο πέναλτι του Τρίμπου.

Για την ομάδα μας ήταν το πρώτο παιχνίδι για αυτή την χρονιά και μπορούμε να πούμε ότι μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.Σημασία έχει ότι θα πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον γιατί πιστεύουμε ότι οι καινούργιοι παίκτες θα δέσουν με τους παλιούς και θα ανέβει η αποδοσή τους.
 
  Στα του παιχνιδιού  έπειτα από τρία λεπτά από την στιγμή που προηγήθηκε το Μοσχάτο με 0-1 η ΑΕΝ Φαλήρου στο 8' σε καλό συνδυασμό των παικτών της και κοντινή κεφαλιά του σέντερ φορ η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο του Αθανασόπουλου.
Στο 25' και 27' είχαμε δύο κίτρινες κάρτες μία για κάθε ομάδα.
Στο 44' ο Ατματζίδης από κοντά απέτυχε να κάνει το 1-2.
Στο 87' ο Κοντοπάνος και αυτός από κοντινή απόσταση μέσα στην περιοχή σε σουτ του δεν έκανε το 1-4.

ΑΕΜοσχάτου(Δημητρίου):
Aθανασόπουλος,Τζανής,Καράκαλος,Καράς,Καράμπελας,Παπαευθυμίου,(Αλτόγλου 84'),Γκούφας,Τζιώτης,Σπηλιωτάκης(Μόσχος 73') Κοντοπάνος,Ατματζίδης(Λόλιος 81')

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad