Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικός:Με σοβαρότητα για την νίκη-πρόκριση απέναντι στην ΑΣ Ποντίων για το κύπελλο Πειραιά.

Η ώρα του πρώτου επίσημου αγώνα για την ομάδα μας πλησιάζει. Σε λίγες ώρες(16.00) στο γήπεδο της Δραπετσώνας ο Εθνικός  κοντράρεται με την ΑΣ Ποντίων σε ματς για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Πειραιά.
 Οι Πειραιώτες ,που για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ετοιμότητα τους έδωσαν  φιλικά τέστ με ομάδες απο μεγαλύτερες κατηγορίες(Φωστήρας Μανδραικός), είναι απόλυτα έτοιμοι για να περάσουν στην  επόμενη φάση του θεσμού όπου πέρυσι έφτασαν μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκαν άδικα απο το Μοσχάτο.
  Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με χαλάρωμα το Σάββατο και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας που θα επιλέξει την αποστολή λίγο πρίν την έναρξη της αναμέτρησης. Για να φτάσει στον δεύτερο γύρο η ομάδα των Ποντίων απέκλεισε τον Λέοντα Καμινίων  και αυτό που θέλουν όλοι στους Κυανόλευκους είναι η νίκη που θα συνοδευτεί απο καλή εμφάνιση σε ένα ματς που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα κόντρα στον Ικαρο Καλλιθέας. 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad