Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Πέτυχε... διάνα η Άννα Καραμανλή!


Η δικαιώση της βουλευτίνας της ΝΔ
Η πάλη θα παραμείνει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα και στους Αγώνες του 2020, στο Τόκιο, καθώς στην 125η σύνοδο της ΔΟΕ στο Μπουένος Αϊρες επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία του... σκουός και του... μπέιζμπολ/σόφτμπολ, που διεκδικούσαν την είσοδό τους στο πρόγραμμα.
Η πάλη, που ήταν από τα βασικά αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων (Αθήνα 1896) και έκτοτε έλειψε μόνο από τη διοργάνωση του 1900 στο Παρίσι.
Μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΕ να την αφαιρέσει από τον «πυρήνα» των Ολυμπιακών αθλημάτων, τον περασμένο Φεβρουάριο, προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και στους κανονισμούς, και κατάφερε να πείσει τους «αθάνατους» ώστε να παραμείνει στο πρόγραμμα των Αγώνων.
H εξέλιξη αυτή δικαιώνει την βουλευτίνα της ΝΔ Άννα Καραμανλή, που για το θέμα είχε τρέξει, μαζεύοντας μάλιστα υπογραφές από συναδέλφους της, όλων των κομμάτων...

Διαβάστε εδώ
  Παραμένει στους Ολυμπιακούς Αγώνες η πάλη!
Τι αποφάσισαν οι «αθάνατοι» μετά από ψηφοφορία
 http://www.star.gr/Pages/Athlitika.aspx?art=193737&artTitle=paramenei_stous_olympiakous_agones_i_pali

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/623759/Petyche-diana-i-Annoyla-Karamanli.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad