Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Νέο ξεκίνημα για τον Εθνικό-Τα καθήκοντά του γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Μοσχατιώτης και παλιός παίκτης της Αναγέννησης Μοσχάτου Ακης Ορφανός.

Μπορεί η ζέστη  να ήταν αφόρητη, ωστόσο από την πρώτη μέρα κιόλας φάνηκε ότι οι παίκτες του Εθνικού είναι έτοιμοι να πράξουν ότι δεν κατάφεραν πέρυσι..Η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ρέντη με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και τους παλιούς να προσπαθούν να δείξουν στους καινούργιους τα κατατόπια.


 Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και Θωμάς Μακρής καλωσόρισαν τους παίκτες και αμέσως μετά έγινε ο αγιασμός από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς Πρόδρομο Κοτουκτσόγλου που έκανε και τις σχετικές νουθεσίες πρός άπαντες ..
  Ο κόουτς της ομάδας παρουσίασε στους παίκτες το νέο Γενικό Αρχηγό ,Ακη Ορφανό που ανέλαβε και  επίσημα τα καθήκοντά του.

 Εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο γυμναστής της ομάδας, Θωμάς Μακρής, με νέο λούκ αλλά την ίδια διάθεση να βάλει από νωρίς δύσκολα ,για το καλό τους πάντα, στους ποδοσφαιριστές. Με ασκήσεις διατατικές ,τρέξιμο και ένα διπλό που έληξε 2-2 ανάμεσα σε μπλέ και Πορτοκαλί το αξιοσημείωτο ήταν ότι το πρώτο γκολ της χρονιάς το πέτυχε ο Σταφσουλάι για τους Πορτοκαλί και το 0-2 έκανε ο Λύγκος, ενώ  Παυλάκης και  Παυλόπουλος ισοφάρισαν το ματς που διακόπηκε μιας και η ζέστη ήταν αφόρητη. Πρός το τέλος της προπόνησης βρέθηκε στο γήπεδο και ο Πρόεδρος του συλλόγου ,Αλέξης Αγγελόπουλος που δεν μίλησε στους παίκτες του..
Απo δώ και πέρα,θα υπάρχουν  διπλές προπονήσεις(πρωί-απόγευμα) και στις 19 η ομάδα θα αναχωρήσει για την ορεινή Κορινθία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Το blog μας εύχεται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα στον 
συμπολίτη μας Ακη Ορφανό

http://ethnikos-fc.blogspot.gr/

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad