Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Mε σχεδιασμό και δημιουργία "ομάδα εργασίας" συνεχίζει αισιόδοξα,η "ποδοσφαιρική συνεργασία"



Πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη του συνδυασμού «Ποδοσφαιρική Συνεργασία».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και η συζήτηση που εξελίχθηκε είχε περιεχόμενο όλη τη διαδικασία Εργασίας, Συμμετοχής και Κατάθεσης της διοικητικής ποδοσφαιρικής πρότασης του συνδυασμού στις εκλογές της ΕΠΣΠ στις 17/6/13.
Με κριτήριο και ευθύνη προς όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά οι Συμμετέχοντες ερμήνευσαν το εκλογικό αποτέλεσμα που προέκυψε και το οποίο φυσικά είναι σεβαστό, αφού έτσι έκριναν και αποφάσισαν οι εκλέκτορες των πειραϊκών σωματείων.
Ο συνδυασμός μας ευχαριστεί τα σωματεία της Ένωσης που μας εμπιστεύθηκαν, ως και τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν και εύχεται σε ΟΛΑ, με δύναμη και ενότητα να υλοποιήσουν τους στόχους τους.
Στην ανοιχτή συζήτηση κατατέθηκαν σκέψεις, προτάσεις και υποδείξεις για το πώς χρειάζεται πλέον να βηματίσει ο συνδυασμός ώστε να συνεχίσει την παρέμβαση και τη διαδρομή του υπέρ της προόδου και των δικαιωμάτων του παμπειραϊκού ποδόσφαιρου.
Μετά από διευρυμένη και την «εφ’ όλης της ύλης» συζήτηση οι συμμετέχοντες αποφάσισαν να δημιουργηθεί «ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» της «Ποδοσφαιρικής Συνεργασίας».
Η «ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» με πρωτοβουλίες, σχεδιασμό και διοικητικές θέσεις θα βρίσκεται δίπλα στις διοργανώσεις της ΕΠΣΠ, θα παρακολουθεί και θα παρεμβαίνει στο σημερινό διοικητικό Ενωσιακό τοπίο και παράλληλα θα διεκδικεί καθετί αναγκαίο υπέρ όλων των σωματείων μας και όλου του ποδοσφαιρικού Πειραιά.

Πειραιάς  - Ιούλιος 2013

Επικοινωνία
Email Συνδυασμού: podosferiki.sinergasia@gmail.com
Facebook: podosferiki sinergasia


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad