Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Πορεύονται μαζί Εθνικός και Χατζηαλέξης

Για ακόμα ένα χρόνο θα συνεχίσουν την  συνεργασία τους, Εθνικός και Μαργαρίτης Χατζηαλέξης. Μετά από συνάντηση που κράτησε μόλις λίγα λεπτά, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας, κύριος Αλέξης Αγγελόπουλος   με τον προπονητή του συλλόγου,αποφασίστηκε η παραμονή του έμπειρου κοουτς.

 Η σχέση  των δύο ανδρών υπήρξε απόλυτα αγαστή όλο αυτόν τον καιρό και πλέον με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία εν όψει της επόμενης χρονιάς. Μαζί με τον κύριο Χατζηαλέξη θα παραμείνει στην ομάδα και ο γυμναστής ,Θωμάς Μακρης
 Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης , ο προπονητής της ομάδας μας έκανε την παρακάτω  δήλωση στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην οικογένεια του Εθνικού και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. 
 Θέλουμε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της αναμένοντας τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν αναφορικά σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχουμε. Ξεκινάμε σκληρή δουλειά..."
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad