Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Από τη… Δράμα στον Φονέα ο Σάμιος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «livesport» ο Αθανάσιος Σάμιος εφόσον πουλήσει τη Δόξα Δράμας είναι έτοιμος να αγοράσει τον Φωστήρα. Σας παραθέτουμε μάλιστα το σχετικό άρθρο αυτούσιο. «Ο Θανάσης Σάμιος το έχει πάρει απόφαση. Πουλάει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας Δράμας και βρίσκονται πιο κοντά στο dealαπό ποτέ. Οι αδερφοί Στεργιάδη ίσως είναι η μόνη του ευκαιρία να απεμπλακεί από τους μαυραετούς, καθώς το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πόλη δεν είναι το καλύτερο δυνατό. 
Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για το μέλλον της δραμινής ομάδας και δεν αποκλείεται ο Πειραιώτης εφοπλιστής να αποχωρήσει τελικά. Ωστόσο, ο Σάμιος είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στη FootballLeague! Όχι από άλλο πόστο (ο ίδιος έχει δηλώσει στρατιώτης της Δόξας και ότι θέλει να προσφέρει ακόμα κι αν πουλήσει), αλλά ως ιδιοκτήτης άλλης ΠΑΕ. Το σενάριο που κυκλοφορεί τελευταίο και το οποίο έχει βάση, θέλει τον ιδιοκτήτη των μαυραετών να βλέπει προς… Ταύρο μεριά και να ενδιαφέρεται για το Φωστήρα! 
Η κατάσταση στο Φονέα δεν είναι η καλύτερη δυνατή διοικητικά. Έτσι ο Σάμιος θέλει να αδράξει την ευκαιρία και να εμπλακεί στην ομάδα του Ταύρου, η οποία είναι δίπλα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι δεν γίνεται να ελέγχει τις καταστάσεις στη Δράμα, ενώ βρίσκεται συνέχεια στον Πειραιά, όποτε οι κιτρινόμαυροι του δίνουν την ευκαιρία να μείνει στο ποδόσφαιρο ως ιδιοκτήτης του Φωστήρα».

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο
http://dramagoal.gr

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad