Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κύριε δήμαρχε για ποιό λόγο οι προτάσεις της Αναγέννησης Μοσχάτου δεν έγιναν αποδεκτές για τις ώρες προπόνησης στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Ακαδημίας της?

 Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΗ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ(ΑΕΜΟΣΧΑΤΟΥ &ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ 20.00μμ-21.30μμ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ.

 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ? 

Δείτε τις παρακάτω δηλώσεις

Η Ανακοίνωση της δημοτικής αναφέρει μεταξύ των άλλων.
Για την εξυπηρέτηση και των δύο ομάδων και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας, προτάθηκε από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού, κο Αντώνη Μπούτση, στην ομάδα της ΑΕΜ, για δύο μόνο ημέρες (Τρίτη και Πέμπτη), οι προπονήσεις να γίνονται αντί για τις 18.00-21.00, στις 17.00-20.00, δηλαδή να γίνει μία μετάθεση δύο ωρών και -φυσικά- χωρίς να αποτελεί αυτή η πρόταση οριστική απόφαση. 

 Ο κύριος Μπούτσης αναφέρει σε δηλώσεις του στο blog μας οτι και η Αναγέννηση έχει δικαίωμα και εκείνη επι του δημοτικού γηπέδου.

  Η Πρώτη ανακοίνωση της Αναγέννηση Μοσχάτου αναφέρει μεταξύ των άλλων
Προτείναμε συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις:
α) Τις δύο αυτές μέρες να χρησιμοποιείται το γήπεδο μισό-μισό, με δεδομένο οτι τα παιδιά των ακαδημιών αραιώνουν πάρα πολύ με το τέλος των σχολείων και άνετα θα χωράγαμε.
β) Να τελειώνει το Camp της ΑΕΜ στις 20.00 και να πάμε εμείς πιο πίσω τις προπονήσεις μας,μπαίνοντας στο γήπεδο μετά τις 20.00
Η δεύτερη ανακοίνωση της  η Αναγέννηση Μοσχάτου  αναφέρει ότι
Η Αναγέννηση Μοσχάτου έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στην Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την αρμονική συνύπαρξή και το κοινό συμφέρον των ομάδων της πόλης μας. Δυστυχώς οι προτάσεις αυτές δεν έγιναν αποδεκτές.
 
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad