Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ


 
Αυριο Δευτέρα 17/6/13 οι Εκλέκτορες των Σωματείων , κρίνουν τον συνολικο απολογισμό του διοικητικού έργου μας της Περιόδου 2012-13 , και παράλληλα εκλεγούν την νέα τετραετή διοίκηση της Ενωσης μας 2013-2017.
  Καλω τους Εκλέκτορες όλων των Σωματείων μας και ολα τα μελη του απερχομενου ΔΣ να συμβάλουμε , σε εκλογοαπολογιστικη Διαδικασια με κυριαρχα στοιχεια την ουσιαστικη συζητηση και την κατάθεση επιχειρημάτων , ωστε τελικη κερδισμενη να ειναι η Ενωση μας ,το Κυρος της και το καλυτερο αυριο του Παμπειραικου Ποδοσφαιρου μας.
  Ειμαι βεβαιος οτι η Διοικητικη ποιοτητα της Ενωσης και των Σωματειων μας , εξασφαλίζουν την δυνατότητα να εξελιχθει η αυριανη Συνέλευση μας στο υψηλο Επίπεδο που Αντιστοιχεί στο Ποδοσφαιρο που Συμετεχουμε , Αγαπάμε και ΥΠΗΡΕΤΟΥ
ΜΕ.
  Εγγυομαι αυτη την ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , και με σεβασμό σε όλες τις καταστατικές λειτουργίες θα διευθυνω την Συνέλευση , ώστε οι Εκλέκτορες των Σωματείων μας με το Δικο τους Κριτήριο θα επιλέξουν ΑΒΙΑΣΤΑ - οτι κρίνουν σε ολη την Απολογιστικη και εκλογική Συνέλευση μας.
  Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι Αυριο θα ειναι Βραδιά Νίκης ,ΚΥΡΟΥΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ,για ολο Το Παμπειραικο Κοινωνικο Ποδοσφαιρο μας.
  https://www.facebook.com/george.pavlidis1?hc_location=stream

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad