Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

AΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΩΣΤΗΡΑ:ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Ακολουθεί ο απολογισμός της αθλητικής χρονιάς 2012-2013 για όλα τα τμήματα, χρονιά που στέφθηκε από πολλές επιτυχίες και ιδιαίτερα επιτυχημένες άγωνιστικές παρουσίες των αθλητών μας.

ΕΦΗΒΙΚΟ (U-17, 1995-1996-1997)
: Το τμήμα ξεκίνησε με κάποια προβλήματα στελέχωσης και μέσα στη χρονιά έγιναν αρκετές ανακατατάξεις. Τα παιδιά με τον coach Σήφη Βενάκη, δούλεψαν κυρίως στον τομέα του "χτισίματος" και της απόκτησης αγωνιστικής ταυτότητας, συμμετέχοντας στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. δείχνοντας μαχητικότητα και επιμονή. Επίσης έδωσαν αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια, αγωνίστηκαν στο διεθνές τουρνουά που οργάνωσε η Δόξα Βύρωνα, ενώ κατέκτησαν και το καλοκαιρινό τουρνουά του Αίαντα Ταύρου με δυνατούς αντιπάλους.

ΠΑΙΔΙΚΟ (U-15, 1998-1999)
: Το τμήμα με την καθοδήγηση του coach Πέτρου Τασουνίδη αγωνίστηκε στο τουρνουά Eleon 2012-2013 και έδωσε αρκετά παιχνίδια στη διάρκεια της χρονιάς, κατακτώντας τελικά την 4η θέση στην τελική κατάταξη. Τα παιδιά διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητά τους και χτύπησαν όλα τα ματς.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ (U-13, 2000-2001)
: Το Παμπαιδικό του coach Πέτρου Τασουνίδη είχε επίσης μια πολύ καλή χρονιά με επιστέγασμα την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά Eleon, στην κατηγορία 11x11. Το τμήμα ξεκίνησε τη χρονιά στο Θουκιδίδειο και στην αρχή η απόδοση πέρασε από μεταπτώσεις. Από τις αρχές του 2013 που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση του Θουκιδίδειου, μεταπήδησαν στο Eleon, όπου διέγραψαν μια εκπληκτική πορεία. Δίνοντας δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πέρασε με επιτυχία από τα νοκ άουτ και κέρδισε θριαμβευτικά στον μεγάλο τελικό τον Α.Ο.Πειραιά κατακτώντας το πρωτάθλημα. Από την μέση της χρονιάς η απόδοση του τμήματος κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και έτυχε πολύ καλών κριτικών από φίλους και αντιπάλους. Του χρόνου κάποια από τα παιδιά θα μεταπηδήσουν στο Παιδικό.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (U-11, 2002-2003)
: Το τμήμα της Ακαδημίας Ι του coach Πέτρου Τασουνίδη, εντυπωσίασε φέτος με τις εμφανίσεις της, παίζοντας εντπωσιακά ποιοτικό ποδόσφαιρο και δείχνοντας αρετές ώριμης και δουλεμένης ομάδας. Συμμετείχε στο Θουκιδίδειο όπου μετά από ένα εκπληκτικό σερί νικών τερμάτισε πρώτη και αήττητη στη φάση των ομίλων, πρώτη στα play off και με νίκες στα προημιτελικά και στα ημιτελικά έφτασε στον μεγάλο τελικό όπου δυστυχώς ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Βάρης με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Εκτός αυτού έδωσε αρκετά δυνατά φιλικά (με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό κλπ), κατέκτησε με άνεση το καλοκαιρινό τουρνουά στην Ερέτρια και σε πολλά από τα φετινά παιχνίδια χάρισε στιγμές πραγματικά όμορφου ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Ακαδημίας ΙΙ του coach Νίκου Γκούβα έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ διαγωνιζόμενη με δυνατούς αντιπάλους και καταφέρνοντας να έχει μια αξιοσημείωτη παρουσία, προσπαθώντας για το καλύτερο σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια με επιμονή και αποφασιστικότητα. Επίσης το τμήμα συμμετείχε στο τουρνουά Soccerstar όπου όλη τη χρονιά τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δώσουν πολλά παιχνίδια και να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και αγωνιστικό ρυθμό.

Τα "μικρά" της Ακαδημίας ΙΙΙ, το τμήμα με παιδιά γεννημένα το 2003 και του coach Νίκου Γκούβα εντυπωσίασε μα τις εμφανίσεις του και με κατάληξη την κατάκτηση της κούπας στο τουρνουά Eleon στην κατηγορία 8x8. Γνωστά και ως "νίντζα" έφτιαξαν ένα ατσαλένιο σύνολο που με ασφυκτικά πίεση και αγωνιστική ένταση αναρριχήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, και μετά από τους αγωνιώδεις ημιτελικούς κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό με αντίπαλο το Κερατσίνι. Τα παιδιά αυτά θα αγωνιστούν στην ίδια κατηγορία και του χρόνου, όπου πλέον δύσκολα θα βρουν αντίπαλο να τους κοντράρει.

JUNIOR (2004-2005)
Το τμήμα με τις οδηγίες του coach Νίκου Γκούβα χωρίστηκε σε δύο ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά Soccerstar. Τα Junior I διέγραψαν μια υπερηχητική πορεία όλη τη χρονιά με εκπληκτικό σερί νικών και εκατοντάδες τέρματα ενεργητικού. Απλά ατύχησαν στον τελικό όπου ηττήθηκαν από του Ίωνες Παλ.Φαλήρου. Η παρακαταθήκη και οι υποσχέσεις για το μέλλον είναι λαμπρές για το τμήμα αυτό. Τα Junior II είχαν μια επίσης αξιοσημείωτη παρουσία στο ίδιο τουρνουά, δείχνοντας μια ομάδα γρήγορη, δυνατή και αποφασιστική και φτάνοντας επίσης στις ψηλές θέσεις της τελικής βαθμολογίας.

PROJUNIOR (2006-2007
) : Το μικρότερο ηλικιακά τμήμα των υποδομών απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδιά που ξεκινούν να μαθαίνουν τα βασικά. Με τις οδηγίες του coach Σήφη Βενάκη τα μικρά προπονήθηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν, ενώ είχαν και την ευκαιρία της πρώτης αγωνιστικής δραστηριότητας, διαγωνιζόμενα στο τουρνουά Soccerstar, όπου τα πήγαν περίφημα, πετυχαίνοντας πολλές νίκες και πολλά γκολ. Τα παιδιά πρέπει να κερδίσουν το κίνητρο του αθλήματος βοηθούμενα από τους προπονητές και βλέποντας και τις επιτυχίες των μεγαλύτερων τμημάτων.

περισσότερα στο 
http://www.fostiras-academies.gr/index.html 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad