Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Aνακοίνωση της Αναγέννησης Μοσχάτου για το θέμα που έχει προκύχει σχετικά με τις ώρες προπόνησης των Ακαδημιών της.

Η Δημοτική Αρχή δυστυχώς και προς μεγάλη απογοήτευσή μας, δεν μπόρεσε να βρει μια λύση κοινά αποδεκτή σχετικά με το θέμα της χρήσης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπέδου Μοσχάτου για το διάστημα 17-27 Ιουνίου 2013,αν και όπως είναι προφανές είχε και έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αρμοδιότητα για την λήψη των αποφάσεων που αφορούν την παραχώρηση και λειτουργία του γηπέδου.
Η Αναγέννηση Μοσχάτου έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στην Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την αρμονική συνύπαρξή και το κοινό συμφέρον των ομάδων της πόλης μας. Δυστυχώς οι προτάσεις αυτές δεν έγιναν αποδεκτές.
Ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ομάδας αποφασίστηκε να τερματιστεί πρόωρα η δραστηριότητα όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας, αφού αυτό που πρωτίστως μας ενδιαφέρει είναι η διατήρηση ήπιου κλίματος και όχι η δημιουργία κλίματος αντιπαράθεσης με οποιονδήποτε.
Η σημερινή προπόνηση λοιπόν ήταν η τελευταία για φέτος, αφού από αύριο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ γήπεδο έχει παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα με απόφαση της Δημοτικής Αρχής. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη....

Το Δ.Σ του
Α.Ο Αναγέννηση Μοσχάτου
 
 https://www.facebook.com/anagenisimoshcatou?ref=stream&hc_location=stream

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad