Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Συγκροτήθηκαν οι εθνικές ομάδες μικρών ηλικιών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων 2013.Συμμετέχουν οι Κατερίνα Τόλιου και Νίκος Αντωνιάδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

Συγκροτήθηκαν οι εθνικές ομάδες μικρών ηλικιών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων 2013. Έπειτα από την 207 national_teamεσωτερική διαδικασία των αγώνων κατάταξης, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προέκυψαν οι συνολικά δέκα αθλητές κι αθλήτριες, που στελεχώνουν τις τέσσερις ομάδες για το 56ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Οστράβα Τσεχίας, 13-22 Ιουλίου). Τις ομάδες αποτελούν τρεις (3) έφηβοι, τρεις (3) νεάνιδες, δύο (2) παίδες και δύο (2) κορασίδες. Την Κυριακή επισκέφτηκε την ομοσπονδιακή αίθουσα ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, που είναι και έφορος των εθνικών ομάδων, είχε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές και μετά το πέρας των αγώνων ενημέρωσε τους αθλητές για το πρόγραμμα προετοιμασίας.
Όλα τα παιδιά, που διαμένουν στην Αθήνα πρέπει να βρίσκονται στο Σ.Ε.Φ. την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα για την έναρξη των κοινών προπονήσεων. Όσοι είναι από μέρη εκτός Αττικής θα πρέπει την ίδια ημερομηνία ν’ αρχίσουν προετοιμασία στο κλιμάκιο προεθνικών ομάδων της περιοχής τους κι αν δεν υπάρχει τότε να πάνε στο σωματείο τους. Στην πορεία θ’ ανακοινωθεί πότε θ’ αρχίσει η προετοιμασία όλων μαζί των αθλητών στο φαληρικό στάδιο.
Antoniadis reverΤα ονόματα όλων των παιδιών σε κάθε εθνική ομάδα είναι τα εξής (αναφέρονται με τη σειρά των θέσεων που κατέλαβαν στις κατατάξεις):
Στην κατηγορία νέων:
Ηλίας Μιχαηλίδης (ΓΝΟ Άρης Νικαίας)
Κωνσταντίνος Αγγελάκης (Α.Σ. Πρόοδος)
Πάρις Ζώνιος (Α.Σ. Πρόοδος)
Στην κατηγορία νεανίδων:
Κατερίνα Τόλιου (Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου)
Κωνσταντίνα Παρίδη (Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά)
Φιλία Εμίρη (Α.Ε. Αθηνά)
Στην κατηγορία παίδων:
Νίκος Αντωνιάδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
Γιάννης Σγουρόπουλος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
SofraΣτην κατηγορία κορασίδων:
Ελένη Σοφρά (Α.Ο.Σ. Τελαμών)
Στέλλα Πατεράκη (Γ.Σ. Άρης Βούλας)




Στους αγώνες συγκρότησης των εθνικών ομάδων πήραν ακόμα μέρος οι:
Κωνσταντίνος Κώτσης (Αίας Ευόσμου, κατηγορία νέων)
Γεωργία Χατζηλυγερούδη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, κατηγορία νεανίδων)
Χριστιάνα Κανάρη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, νεανίδων)
Θάλεια Κορδούτη (Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά, νεανίδων)
Στράτος Δαμιανής (Γ.Α.Σ. Ελευσίς, κατηγορία παίδων)
Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., παίδων)
Νίκος Βλαχάκης (Α.Ο. Καρέα, παίδων)
Ανδρέας Τσόπελας (Δ.Α.Ο. Ταύρου, παίδων)
Βασιλική Τζίμου (Ρουφ 80, κατηγορία κορασίδων)
Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου (Γ.Σ. Άρης Βούλας, κορασίδων)
Φίσερ (Γ.Σ. Άρης Βούλας, κορασίδων)
Κατερίνα Ράπτη (Α.Ο. Πεύκης, κορασίδων)
Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές θέσεις ξεκαθάρισαν ύστερα από παιχνίδια μπαράζ. Αλλού δεν υπήρχε ιδιαίτερη σημασία (όπως στους αγώνες μεταξύ Μιχαηλίδη-Αγγελάκη και Τόλιου-Παρίδη για την 1η θέση σε νέους και νεάνιδες αντίστοιχα), αλλού όμως, παίχτηκαν θέσεις για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Η Εμίρη έδωσε έξτρα ματς με τη Χατζηλυγερούδη για την 3η θέση στις νεάνιδες, ο Σγουρόπουλος με τον Δαμιανή για τη 2η θέση στους παίδες και η Πατεράκη με τη Τζίμου για τη 2η θέση στις κορασίδες! Να σημειωθεί τέλος ότι ο Τσόπελας είχε τραυματισμό στον τρίτο αγώνα του το Σάββατο και δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί την επόμενη μέρα, ενώ ένα ακόμα παιχνίδι μπαράζ έγινε για την 4η θέση στις κορασίδες μεταξύ της Φίσερ και της Ισαμπάλογλου. Από τους προσκληθέντες στις κατατάξεις δεν «κατέβηκαν» για διάφορους λόγους οι νέοι Κώστας Σγουρόπουλος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς), Πέτρος Σιαπκαράς (Ε.Α. Βόχας), όπως και οι αναπληρωματικοί της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας Γρηγόρης Οικονόμου (Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου) και Σταύρος Βρεττάκος (Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας).

http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=851:sygkrotithikan-oi-ethnikes-omades-gia-to-56o-evropaiko-protathlima-neon&catid=124&Itemid=7

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad