Σάββατο 25 Μαΐου 2013

H AOEλευθερία Mοσχάτου στην γιορτή της ΕΣΚΑΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία η ΕΣΚΑΝΑ,  οργάνωσε τη γιορτή των Μίνι  για τα  τουρνουά στη μνήμη του ιστορικού στελέχους Π. Καπαγέρωφ, στο ΔΑΚ Γλυφάδας και που όπως κάθε χρόνο , σηματοδοτεί για τις ομάδες, κατά κάποιο τρόπο, εορταστικά την αγωνιστική λήξη όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης .
Ο Πρόεδρος κ. Παλάτος χαιρέτησε τα παιδιά, παρόν το ΔΣ της Ένωσης αλλά και σημαντικοί άνθρωποι του Ελληνικού Μπάσκετ, του Αθλήματος που είναι από τα λίγα πράγματα στην Ελλάδα που μπορούμε να υπερηφανευόμαστε πως ανήκει στις «υπερδυνάμεις» του πλανήτη.  Αναδημοσιεύουμε αυτούσιοτο κείμενο από την ιστοσελίδα της Ένωσης, πως παραβρέθηκαν :   
ο Παναγιώτης Φασούλας (διεθνής καλαθοσφαιριστής ) ,  Κώστας Πολίτης  (ευρωκόουτς) , Δημήτρης Τσαλδάρης (εκπρόσωπος ΠΣΑΚ),  Κώστας Δήμου (επίτιμος πρόεδρος της ΟΔΚΕ , και της ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ), Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής γυναικείων πρωταθλημάτων)  , ο δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης και Ηλίας Καφφές (πρόεδρος ΟΔΚΕ). Φυσικά πάντα κοντά όλο το προπονητικό δυναμικό της Ένωσης και της Ομοσπονδίας στις υποδομές Παπαδημητρίου , Ράμμος ,  Γκαναβίας,  Λαρόζας . 
Μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Παραγιό και το ΔΑΚ Γλυφάδας που τρεις μέρες αποτέλεσε το φιλόξενο σπίτι του μπάσκετ της Νότιας Αττικής . 

Η Ελευθερία όπως κάθε χρόνο έδωσε το παρόν, πρώτα στους δύο αγώνες επίδειξης ,  Κοριτσιών και Αγοριών, με την Σταυριάνα Ορφανού και τον Παναγιώτη Μελιγκάρη, που είχαν την τύχη να παίξουν με τις νικήτριες ομάδες.  Στη συνέχεια λάβαμε μέρος  στην παρέλαση των ομάδων που είχαν στείλει αντιπροσωπεία, με μεγάλο αριθμό κοριτσιών και αγοριών, που παρέλαβαν και τα μετάλλιά τους.
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad