Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τίμησε τον Φωστήρα για την άνοδό του στην Β΄Εθνική



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
28/5/2013




   Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, τίμησε τον Φωστήρα για την άνοδό του στη Β΄ Εθνική, σε ένα κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους.                                              
     Μετά το πέρας του αγώνα με τον Πανηλειακό, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου κάλεσε τους παλαίμαχους του Φωστήρα και απένειμε το Κύπελλο στους αθλητές για την άνοδό τους στη Β΄Εθνική. Απονεμήθηκε , επίσης, τιμητική πλακέτα στη Διοίκηση του Φωστήρα και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους παίκτες. Από τους Παλαίμαχους της ομάδας, παρευρέθηκαν οι: Αβαγιανέλλης, Αρζένης, Αρσενιάδης, Βιβλιοδέτης, Βολίκας, Δεϊμέζης, Δημητρίου, Νικολάου, Πυρράκης, Ροζάλες, Φραγκούλης, Χατζηδήμου. Στο γήπεδο παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου. Ακολούθησε ξέφρενο πανηγύρι από τους φιλάθλους, οι οποίοι γιόρτασαν την άνοδο του “φονέα των Γιγάντων” στην Β΄ Εθνική.

Σημειώνουμε ότι ο Δήμος ήδη προβαίνει σε αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου του Φωστήρα, με τη λειτουργία του ηλεκτροφωτισμού και μία σειρά άλλων παρεμβάσεων, προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα στις νέες της αποστολές.
      Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τη διοίκηση του Φωστήρα για την καλή τους πορεία και την άνοδό τους στην Β' Εθνική. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πορεία της ιστορικής ομάδας της πόλης μας και δηλώνουμε ως Δημοτική Αρχή ότι  είμαστε πάντα στο πλευρό της ομάδας, συνεισφέροντας όπου είναι δυνατόν από την πλευρά μας.”
  
                                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad