Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ένα μεγάλο μπράβο......

Ως Αναγέννηση Μοσχάτου θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του τμήματος 2004-2005 και τον προπονητή τους Βαγγέλη Κωνσταντίνου που ολοκλήρωσαν σήμερα τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο τουρνουά που συμμετείχαν. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστησουμε τους γονείς των παιδιών αυτών για τις θυσίες τους όλη τη χρονιά.
Θεωρούμε ότι η χρονιά αυτή ήταν πετυχημένη για το τμήμα αυτό. Έφτασε εύκολα για μια ακόμη χρονιά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Πιστεύουμε απόλυτα πως οι δυνατότητές τους ήταν για κάτι περισσότερο. Ο αποκλεισμός τους δεν ήταν τυχαίος από τον τελικό. Οργανωτικές αστοχίες από τη μια όχι τόσο αθώες, διαιτητικές αποφάσεις όπως η σημερινή με το σκορ στο 2-1 υπέρ μας και με απόκρουση αλλά "Μανιάτη" που βαφτίστηκε από τον υπεύθυνο του τουρνουά ως μη πρόθεση, αντιμετώπιση ομάδων "μεταφερόμενων" παικτών στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Ως Αναγέννηση δεσμευόμαστε απέναντι στα παιδιά και τους γονείς τους ότι θα επανεξετάσουμε πολύ σοβαρά τη συνεργασία μας με το συγκεκριμένο τουρνουά. Ας καταλάβουν οι υπεύθυνοι του τουρνουά ότι ειρωνίες, βεβεαιότητες ότι μας έχουν σίγουρους και αιχμές ότι αντιδρούμε για να δικαιολογηθούμε απέναντι στους γονείς θα συνεκτιμηθούν.
https://www.facebook.com/anagenisimoshcatou?ref=stream&hc_location=stream 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad