Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2013





                               




ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ
«ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ»

                                                                                          
                                                                                             Καλλιθέα, 24/04/13
                                                       



O Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά) και τη συμμετοχή της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλλιθέας, διοργανώνουν την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και ώρα 09:30, τον 2ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο,
               “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2013”


ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, η Οργανωτική Επιτροπή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον ανωτέρω αγώνα.
Για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης μίλησαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γ. Μαργωμένος, ο κ. Τ.Δημάκος, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά κ. Δ. Γκερλές.

Ανοίγοντας τη συζήτηση ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Μαργωμένος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «… με την εμπειρία την περσινή του 1ου Αγώνα σε δημόσιο δρόμο, που αποτελεί συνέχεια του Γύρου της Καλλιθέας που επί χρόνια διοργάνωνε ο οργανισμός, και βλέποντας την ανταπόκριση των πολιτών και τη διάθεση τους να συμμετέχουν, προχωρήσαμε σ’ αυτή τη διοργάνωση, έχοντας πλέον και την αναγνώριση της διαδρομής από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου.
Φετινή καινοτομία αποτελεί η προσθήκη του αγωνίσματος της σκυταλοδρομία 4Χ2.5χλ.
Να τονίσουμε ότι είναι μια μεγάλη διοργάνωση, που βασίζεται στην καλή συνεργασία όλων των φορέων που συμμετέχουν.
Το μέγιστο ενδιαφέρον μας για την ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού οδήγησε και στην ανακατασκευή του ταρτάν στο δημοτικό μας στάδιο το καλοκαίρι, έτσι ώστε τα ΜΠΙΖΑΝΕΙΑ να έχουν μια ξεχωριστή συνέχεια στην συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ.»


Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Κώστας Ασκούνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Ο 2ος αγώνας σε δημόσιο δρόμο «τρέχοντας στην Καλλιθέα» είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση, που κατοχυρώθηκε ως θεσμός από την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών. Διασχίζοντας, περπατώντας ή τρέχοντας την πόλη δίνεται η ευκαιρία στους συμπολίτες μας να τη δουν σε μια άλλη διάσταση κι εικόνα. Να συνειδητοποιήσει ότι παρά τα προβλήματα στο χώρο της παραλίας μπορεί ο πολίτης να περάσει το απόγευμα του κάνοντας μια βόλτα εκεί και να δει από ψηλά τα έργα που είναι σε εξέλιξη στο χώρο του πρώην Ιπποδρόμου.
Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθιστική ζωή. Είναι υγεία, είναι ευεξία.
Όλοι θα είμαστε εκεί, και οι πιο ρωμαλέοι από εμάς θα τρέξουν τα 10χλμ.»

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά κ. Δημήτρης Γκερλές στη σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι: « Ο Δήμος Καλλιθέας είναι ένας δυναμικός δήμος που πρωτοστατεί στα γεγονότα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό αγώνα με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Δήμος Καλλιθέας πάντα βοηθά τον αθλητισμό και οι συνδιοργανώσεις μας είχαν πάντα καλό αποτέλεσμα.
Προτεραιότητα του ΣΕΓΑΣ είναι να γίνονται αγώνες σε όλες τις πόλεις και θέλησή μας είναι να εντάξουμε και αυτό τον αγώνα στον προγραμματισμό μας.»

Τέλος, ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγιώτης Δημάκος τόνισε: «…. Είμαι χαρούμενος καταρχήν για την παρουσία του Δημάρχου στη 


http://www.kallithea.gr/files/1/GIANNIS_GALLOS/kallithea_run_2013/deltio_Typou24.04.2013.doc 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad