Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Οι ' εξυπηρετήσεις' και οι εκάστοτε 'εξυπηρετητές' έχουν ένα κοινό παρανομαστή..: την εξάρτηση από το ' Δούναι και Λαβείν'....

Απάντηση σε όσα καταλόγισε προ λίγων ημερών, μέσω προσωπικού του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Φαναρίτης, έδωσε σήμερα ο Στέλιος Μπρατσόλης. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠ και παράλληλα Αναπληρωτής Πρόεδρος Δ Εθνικής της ΕΠΟ μεταξύ άλλων υπογραμμίζει για ακόμα μια φορά ότι δεν γνώριζε εκ των προτέρων πως θα γίνει…. ορισμός των ομάδων του 9ου ομίλου για τα μπαράζ ανόδου, κάτι για το οποίο ο πρόεδρος του Μοσχάτου εξέφρασε ανοιχτά την δυσπιστία του. Αναλυτικά ο κ. Μπρατσόλης αναφέρει:

«Συνάδελφε και Φίλε Στέφανε
Ευχαριστώ! Ειλικρινά για την Ευθύτητα και την καταληκτική σου διαπίστωση για την Ανεπάρκεια μου - στο ΘΕΜΑ χειρισμού Διαμόρφωσης των ομίλων Μπαράζ για την άνοδο στην Νέα Γ’ Εθνική.
Εύχομαι αν η Ιστορική ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ τελικά κερδίσει την συμμετοχή της σε αυτά τα πολύ δύσκολα όπως τελικά διαμορφώθηκαν τα Μπαράζ - Επιτυχία στον Στόχο Ανόδου της στη Νέα Γ' Εθνική.
Παρά την κατά την Διαπίστωση και Εκτίμηση σου ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΟΥ - θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να συμβάλλω στα συμφέροντα και τα δικαιώματα των ομάδων μας που θα συμμετέχουν στους προσεχείς αγώνες Μπαράζ.
Αυτό όμως φίλε , που δεν μπορώ να αποδεχθώ είναι η διατύπωση σου ότι εγώ και η ΕΠΣΠ και ο Νίκος Ανασόπουλος ' ήξεραν ' αυτή την κακή τροπή που η ΕΠΟ κατά πλειοψηφία αποφάσισε και σας ' παραμυθιάσαμε ' αποκοιμίζοντας σας - και τώρα ' νίπτουμε τας χείρας μας ως Πόντιοι Πιλάτοι '..
ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ και σου ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ στον ρόλο σου και την Ιστορική ΑΕΜ - τον Υπαινιγμό.
ΝΑΙ! Φίλε δεν γνωρίζω! Το παιχνίδι ' των αλληλοεξυπηρετήσεων ' που όπως εσύ διατυπώνεις στο κείμενο σου ' κάνει η ΕΠΟ ' και εκ των συμφραζομένων σου και (!) Αποδέχεσαι ..για να έχεις έστω ..την μισή ελπίδα..
Δυστυχώς! Φίλε σε αυτό το ' ΑΛΗΣΒΕΡΙΣΙ ' είμαι ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ... ΕΞ´ ΟΥ ΚΑΙ Η όποια διοικητική , θεσμική επιχειρηματολογημένη προσπάθεια καταβάλει η ΕΠΣΠ προς κάθε κατεύθυνση… και σε κάθε τομέα .
Να σου σημειώσω μόνο - και όχι να σου υποδείξω - ότι οι ' εξυπηρετήσεις ' και οι εκάστοτε 'εξυπηρετητές' έχουν ένα κοινό παρανομαστή ..: την Εξάρτηση από το ' Δούναι και Λαβείν ..που κάποια στιγμή ' χάνεις τη μπάλα ' και δεν έχει τέρμα αυτό το ' πανηγύρι’…
Η Βασική μου διάφορα , φίλε σε όλα όσα διαπιστώνεις και φυσικά σε ότι απέδειξαν τα γενόμένα στην διαμόρφωση των Ομίλων Μπαράζ από την ΕΠΟ - είναι ότι εσύ τα κρίνεις , τα ερμηνεύεις και τα αναλύεις με την λογική της ' Πελατείας ' ενώ εμείς , εγώ και η Διοικητική φιλοσοφία της Ένωσης μας, της Ένωσης σου - με την Λογική της Ποδοσφαιρικής Αξιοκρατίας και του σχεδιασμού για την ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου αντίστοιχα με τις σημερινές πραγματικότητες στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Αλήθεια που (;) διαφέρει η φιλοσοφία σου ' περί πελατείας της ΕΠΟ, από την δική σου: περί ' ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ' ;
Η ΕΠΟ λέει - και επέλεξε με την απόφαση της ' να εξυπηρετήσει την ' επαρχιακή ' Πελατεία της - με το επιχείρημα ότι είναι πολλές οι ομάδες από τις ιδρύτριες Ενώσεις και πρέπει να μπουν μαζι - Αθήνα / Πειραιάς - για να αυξηθεί η συμμετοχή των ομάδων απο την επαρχία .
Και εσυ την 'δικαιολογείς ' αυτή την λογική της ' Πελατείας' ..αποδεχόμενος έστω .. να συρθείς στην πρακτική των ' ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ' για να εχεις έστω ..μισή ελπίδα...
ΦΊΛΕ! Αν μου επιτρέπεις - αυτή δεν είναι Πασαλιμανιώτικη - όπως την επικαλείσαι πολλές φορές Διοικητική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ Επιλογή ' ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ '..που γεννάει θέσεις και ποδοσφαιρικό δικαιο 'Αρχών ' ,αλλά μεμψίμοιρη στάση : ' δώσε κ' εμένα Μπαρμπα ' ..που σε οδηγεί χωρίς να το καταλάβεις , στην κατηφόρα , στην προσωρινότητα και την εκ των πραγμάτων ..ΑΠΑΞΙΑ .
Αλήθεια, για σκέψου αγαπητέ μου Φίλε, μήπως αυτή σου η αποδοχή: για 'ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ' σε καταστήσει ΑΝΕΠΑΡΚΗ ? να Αντιλαμβάνεσαι , να Κατανοεις ' το ΟΛΟΝ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ που ΠΑΙΖΕΤΑΙ ' ..μη δίνοντας σου έτσι το δικαίωμα να γεύεσαι Την αυθεντική Ηθική Χαρά που δικαιούσαι -ως αποτέλεσμα της αγάπης και προσφοράς στην Αγαπημένης σου Ομάδας και φυσικά στο Ποδοσφαιρο - πόυ θέλω να πιστεύω οτι συμφωνείς - οτι εμείς και φυσικά και εγώ Σέβομαι αγαπώ και υπηρετώ;
Για σκέψου το Πάλι.
Μπορεί μια δεύτερη ανάγνωση σου σε ολα τα ' τεκταινόμενα ' να σε κανει περισσότερο ' Σοφό ' και πιθανόν ..εμένα ..έστω λιγότερο ΑΝΕΠΑΡΚΗ ..
Κατι ειναι και ΑΥΤΟ..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΑΣ ΑΕΜ».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΠ

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad