Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Χρυσοί» στο Παγκόσμιο Κοσμίδης και Πετρούνιας!Αύριο, Κυριακή, η Βάσω Μιλλούση θα διεκδικήσει το τρίτο ελληνικό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Στην κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης βρέθηκαν ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Λευτέρης Πετρούνιας, κάνοντας τον ελληνικό αθλητισμό υπερήφανο ακόμα μία φορά!
Ο Κοσμίδης πήρε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους με βαθμό δυσκολίας 6,5 και συγκεντρώνοντας 15,125 βαθμούς. Πίσω του άφησε τον Αμερικανό Αλεξάντερ Ναντούρ και τον Καναδό Σκορ Μόργκαν.
Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελλάδα πανηγύρισε το δεύτερο χρυσό, από τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους: ο Έλληνας πρωταθλητής βαθμολογήθηκε με 15,650, ενώ πίσω του βρέθηκαν ο Φινλανδός Μάρκο Βαχτίλα και ο Αλεξάντερ Ναντούρ.
Αύριο, Κυριακή, η Βάσω Μιλλούση θα διεκδικήσει το τρίτο ελληνικό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Τις ελληνικές επιτυχίες ολοκλήρωσε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η Βάσω Μιλλούση, που κατέλαβε την 4η θέση στον προκριματικό της δοκού ισορροπίας και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (28/04).
Η 29χρονη πρωταθλήτρια πήρε 13,050 βαθμούς, σε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 5,40, επίδοση που στάθηκε αρκετή για να της εξασφαλίσει μια άνετη πρόκριση στην προνομιούχο οκτάδα, πίσω από την Καναδή Ελίζαμπεθ Μπλακ (14,400), την Ουγγαρέζα Νοεμί Μάκρα (13,850) και την Πορτογαλίδα Άνα Φιλίπα Μάρτινς (13,200).
 http://www.gymnastics.gr/index.html

http://www.star.gr/Pages/Athlitika.aspx?art=178422&artTitle=chrysoi_sto_pagkosmio_kosmidis_kai_petrounias 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad