Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τίτλοι τιμητικού τέλους και καθολικής αναγνώρισης και αποδοχής της καριέρας του Αλέξανδρου Γκρέκου

Την τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση θα δώσει την Κυριακή στις 14:30 στο γήπεδο των Τζιτζιφιών ο Αλέξανδρος Γκρέκος. Ο έμπειρος αμυντικός του Ίκαρου Καλλιθέας και ποδοσφαιριστής ΚΟΣΜΗΜΑ για το πειραϊκό ποδόσφαιρο θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην αναμέτρηση κόντρα στην Ολυμπιάδα. Ο 39χρονος άσος (αύριο θα σβήσει τούρτα με 39 κεράκια καθώς έχει γενέθλια) εκτός από τον αγαπημένο του Ίκαρο έχει αγωνιστεί και στην Καστέλλα, το Χατζηκυριάκειο, την Θύελλα Μοσχάτου, τα Σούρμενα, τον Θρίαμβο Αθηνών, τους Ερασιτέχνες του Πανιωνίου, ενώ είχε και λίγες συμμετοχές στην Ανδρική ομάδα των «Κυανέρυθρων». 
Η καριέρα του μετράει πάνω από 20 χρόνια συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ εκτός της εγνωσμένης του ποδοσφαιρικής αξίας, το ήθος του και ο σεβασμός του προς τους αντιπάλους ήταν τα στοιχεία που τον έκαναν αγαπητό και αναγνωρίσιμο σε όλο τον Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο Σάββατο στην χοροεσπερίδα της ομάδας ο «καπιτάνο» του Ίκαρου παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τους διοικούντες για την προσφορά του στον σύλλογο.
Την Κυριακή στο γήπεδο των Τζιτζιφιών αναμένεται κοσμοσυρροή από φιλάθλους-φίλους του Γκρέκου, προκειμένου να τον απολαύσουν εν δράση για τελευταία φορά και παράλληλα να του δώσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.





Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad