Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Οι πρωταθλητές ενόργανης Λευτέρη Πετρούνια, Λευτέρη Κοσμίδη, Βασίλη Τσολακίδη και Βάσω Μιλλούση στον πρόεδρο της δημοκρατίας

Η ενόργανη γυμναστική πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο

Την πόρτα του προεδρικού Μεγάρου πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης (2/4) τέσσερα αστέρια της ενόργανης γυμναστικής και να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Οι Λευτέρης Πετρούνιας, Λευτέρης Κοσμίδης, Βασίλης Τσοαλακίδης και η Βάσω Μιλλούση, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον κ. Κάρολο Παπούλια, που με τη σειρά τους του συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους. Παράλληλα, οι πρωταθλητές, ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στο παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους ο Λευτέρης Πετρούνιας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν η Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας, ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο και ο Λευτέρης Κοσμίδης στις ασκήσεις εδάφους.
Στην εκδήλωση τους αθλητές συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Θανάσης Βασιλειάδης και οι προπονητές, Δημήτρης Ράφτης, Γιώργος Αγγέλου και Αλέκος Ιωακειμίδης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16496&subid=2&pubid=129342704 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad