Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο κ.Αυγουστόγλου Ευριπίδης Γ.Γ. της ομοσπονδίας ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ και ο αθλητής Α κατηγορίας κ. Δολδούρας Θεόδωρος επισκέφτηκαν και μίλησαν στους μαθητές των δύο μεγάλων τάξεων του 3ου δημοτικού Μοσχάτου για το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας.

Μια ωραία εκδήλωση έγινε σήμερα στο σχολείο μας.{3ο δημ. Μοσχάτου.}
Κατόπιν των ενεργειών της γυμνάστριάς μας κ. Σταθούλας το σχολείο επισκέφτηκαν ο κ.Αυγουστόγλου Ευριπίδης Γ.Γ. της ομοσπονδίας ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ και ο αθλητής Α κατηγορίας κ. Δολδούρας Θεόδωρος. Μίλησαν στους μαθητές των δυο μεγάλων τάξεων για το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας το οποίο ξεκίνησε στην Ολυμπιάδα του 1972.
Στη συνέχεια έγινε επίδειξη με αυθεντικά τόξα και όλοι οι μαθητές έριξαν σε στόχο 70 μέτρων.Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το άθλημε με το οποίο για πρώτη φορά ήλθαν σε επαφή και πραγματικά το χάρηκαν.Ευχαριστούμε την ομοσπονδία για αυτή της την ενέργεια. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος και μπήκα στον πειρασμό της δοκιμής. Τα αποτελέσματα τόσο των μαθητών όσο και του "γέροντα" δασκάλου θαυμάσια.
https://www.facebook.com/dimitrios.zotalis?hc_location=stream 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad