Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Γεωργούλης: «Περιθώρια βελτίωσης ο Φωστήρας»

Ο Φωστήρας έχει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί του Παναιγιάλειου (1-0), ο προπονητής του, Θύμιος Γεωργούλης.
«Πιστεύω κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχουν περιθώρια να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δουλεύουμε καλά όλο αυτόν τον καιρό. Η προσπάθεια μας είναι να καλυτερέψουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Μας βοήθησαν οι δύο αλλαγές, βοήθησε και ο Κάμπας και ο Κούτρος και ο Στάμος, ο οποίος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να παίζει όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλει αυτός. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Θα δουλέψουμε σε κάποιους τομείς, όπως στη φυσική κατάσταση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια, τόσο στον Παναιγιάλειο, όσο και στον κ. Κουρμπανά», ήταν τα λόγια του κ. Γεωργούλη.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς, επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε παρόλο το ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί αγωνιστικά. Είχαμε θέαμα σαν ομάδα προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα και να βγούμε στη κόντρα, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις να πετύχουμε γκολ, δυστυχώς δεν μπορέσαμε και σε μια φάση που ήταν δικιά μας χάσαμε τη μπάλα βγήλε η αντεπίθεση και η αντίπαλη ομάδα πέτυχε το γκολ. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και χρειάζεται προσοχή. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο γιατί έχουμε υγεία σαν ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε.



Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο 
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/302521-Gewrgoylhs-Perithwria-beltiwshs-o-Fwsthras 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad